To je to što me zanima!

Ljubo posjetio Hodakove: Bdjeli za Ivanu cijelu noć

Pavasović Visković kaže da za rješenje ubojstva njegove djevojke treba politička volja. U četvrtak navečer se prvi put sastao s Ivaninim roditeljima
Vidi originalni članak

Ovo što se dogodilo je suludo i ne mogu ni pretpostaviti tko bi takvo nešto mogao napraviti. Tko može ubiti curu od 26 godina koja u životu nije ni mrava zgazila To je do te mjere van pameti da vjerojatno nitko normalan, nitko tko nije psihopat, ne može uopće doći na takvu ideju - kazao je dečko ubijene Ivane Hodak i odvjetnik Hrvoja Petrača. Ljubo Pavasović Visković je u razgovoru za Novu TV kazao da je na intervju pristao zato što se cijela priča pretvara u sapunicu koja će ljude zabaviti na nekoliko dana, a on želi da se zna tko je Ivana bila, jedna predivna i preskromna osoba. Pavasović je kazao i kako ne želi da istraga ispadne borba klanova i političkih frakcija.
- Bitna je politička volja da se ovo riješi, ali ne zbog Bruxellesa, već zbog zdrave pameti ovog društva, ali i zbog mene - kazao je. Odvjetnik dodaje kako ne želi da Ivana Hodak postane sličica u novinama ispod koje piše koliko dana njezin slučaj nije riješen, nego da mediji urlaju, jednako tako "kako on vrišti u sebi". Kaže kako ne vidi zašto bi se trebao bojati za svoj život.
- Kad vam se ovako nešto dogodi, mozak vam izgori. Od stotina strahova koje si dotada imao spoznaš da postoji nešto puno gore. Činjenica je da je ne može nitko vratiti. Moja je želja da se cijela stvar riješi i da se sazna zašto je to učinjeno. Moj je najveći problem što ne mogu shvatiti kako je to netko mogao učiniti - kazao je shrvani Ljubo Pavasović Visković.
Kako neslužbeno doznajemo, odvjetnik se u četvrtak kasno navečer po prvi put susreo sa Ivaninim roditeljima, Zvonimirom Hodak i Ljerkom Mintas Hodak. U stanu Hatzovoj bio je i svećenik. Tamo su noćas bdjeli za Ivanu do kasno u noć.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • clara 10.10.2008.

    ...ovaj čovjek je izgubio najvrednije što je u životu imao...imam on novca, ima ugled, ali nema sreće...on pati, sad ne kao odvjetnik kriminalnog miljea nego kao čovjek, kao dečko, kao gubitnik...gubitnik jedne ljubavi, možda jedine prave u njegovom životu...njegova patnja je neprocjenjiva a bez obzira na sve , čini se da je velik čovjek...pustimo sad njegov posao...svoj bol je stavio na drugo mjesto i rekao da je ipak najveća bol njenih roditelja...i sigurno je...a tko smo mi sad da sudimo nečije reakcije i istupe...a medijsku pozornost ne traže oni...novinari je prave...

  • mirni1 10.10.2008.

    koja super fotka!

  • pasie 10.10.2008.

    Pa Hodak je advokad i to ugledni kako kazete ,pa neka tuzi novinare.Ali..kako moze npr..mene neko ubiti ,ako me nepoznaje, nezna gdje zivim..nebavim se nikakvim prljavim radnjama,moji roditelji posteno zive a i niti sam u krugovima mafije. Helloooo..nemoj te nas vise bombardirati glupostima,Tocno! moze neko slucajno biti ubijen,,ili ljubavni motiv..ali Ivana nije slucajno ubijena a kazete da se spremala za vjencanje.Ivani zelim da pociva u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare