To je to što me zanima!

Ljubomorni muž zapalio ženu zbog fotografija na Facebooku

Chatchawarn Tarrin (28) i Nednapha Nuankhun (26) s Tajlanda vjenčali su se prije godinu dana. Nednapha je objavila nekoliko slika što je njenog muža, s kojim ima sina, silno razljutilo
Vidi originalni članak

Dok sam gorjela osjećala sam se kao da se nalazim u paklu, kao da je stvaran. Bila je to najgora bol koju čovjek može zamisliti, rekla je Tajlanđanka, žrtva bolesnog čina svoga muža.

Polio ju je benzinom i zapalio. Pretrpjela je strašne opekline po licu i cijelom tijelu. Hitno je operirana, a čeka je još zahvata. Unatoč svemu, spremna mu je oprostiti, prenosi Mail Online.

- Ostavilo je ožiljke i iznutra, u mom srcu. Ali mužu moram oprostiti zato što imamo dijete, rekla je Nednapha koja ne želi da joj sin trpi posljedice.

Vjeruje da će joj muža, koji u zatvoru čeka presudu, kad-tad stići karma. Šokantne fotografije na kojima se vidi njezino stanje nakon operacija objavila je njezina prijateljica. Na taj način prikuplja novac za njezino liječenje i njegu.

Imala je već po nekoliko operacija vrata, usta i lica. Ruke i grudi su joj teško oštećeni te će morati na još nekoliko zahvata tijekom narednih tjedana. 

Užasan zločin poremećeni je muž počinio u obiteljskoj kući na sjeveru Tajlanda. U zatvoru je gdje čeka konačnu presudu. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Masha2 09.03.2017.

    Tribala je i ona njega zapalit! Ali da ostane ziv!

  • Hugh_Mungus 06.03.2017.

    Lit as fuck

  • Mél.C.B.🌼 06.03.2017.

    Njoj psihijatar, a njemu vjesala pa neka se ljulja bolesnik! Grrr

Komentiraj...
Vidi sve komentare