To je to što me zanima!

One koji nisu dovoljno tugovali za Dragim vođom šalju u logor

Tisuće Sjevernokorejaca koji nisu pustili suzu, bili žalosni ili nisu pohodili masovna žalovanja za pokojnim Kim Jong Ilom moraju u logor na najmanje šest mjeseci
Vidi originalni članak

Stanovnici Sjeverne Koreje, koji nisu dovoljno plakali za 'Dragim vođom' Kim Jong Ilom, bit će kažnjeni, piše Daily Mail. Kazne su najmanje šest mjeseci u logoru, a vrijede i za one koji nisu bili na organiziranim žalovanjima. Sjevernokorejci koji su samo pokušali otići iz zemlje ili uspostaviti telefonski poziv u inozemstvo također će dobiti kaznu. 

- Vlasti kažnjavaju s najmanje šest mjeseci u radnom logoru svakoga tko nije žalovao, plakao ili općenito izgledao tužno - objavio je izvor iz pokrajine Hamkyung. 

Nije poznato koliko ljudi će u logor, no nagađa se da je riječ o tisućama. 

'Dragi vođa' Kim Jong-Il (69) preminuo je nakon 17 godina vladavine. Vlasti su vijest o njegovoj smrti objavile 19. prosinca iako su službena sjevernokorejska glasila objavila da je umro dva dana ranije. Naslijedio ga je sin Kim Jong-Un. 

Idi na 24sata

Komentari 195

  • ujo66 15.01.2012.

    mozda je ova izjava jedna od izjava tvornice lazi koja stize iz SAD a ako je to istina to je jadno da netko mora glumiti zalost to je bilo i kod nas kada je diktator tito ruskog podrijetla krepao svi su morali tugovati a onaj koji nije tugovao bio je procesuiran. takva ponasanja proizlaze iz drzava u kojima je vladao diktator i jednoumlje

  • kovacmrgud 14.01.2012.

    aaaaa.........sad mi je jasno zašto je narod plako za ljubičicom bijelom.....bbbuuuuuuuuuuuu

  • cisaglisa 14.01.2012.

    pa zar nije sumljivo da baš u svim zemljama koje se grčevito bore protiv američke dominacije i totalne kontrole svih resursa jedino vlada takav totalitarizam,nepravda i zamračenje umova a pogledaj zemlje koje je amerika pregazila u kakvom blagostanju cvijetaju.Jesmo mi glupi ili smo podlegli medijskom manipuliranju??Možda i nas ubjede da smo za J.Brozom plakali pod prisilom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare