To je to što me zanima!

Ljudi dva sata bili naslonjeni na haubu da auto ne padne u more

SPLIT: Gotovo dva sata su trebala da dođe pomoć. Prolaznici su pomogli vozaču - naslonili su se na haubu da stvore dodatnu težinu na prednjoj strani automobila
Vidi originalni članak

Neoprezni vozač osobnog automobila daruvarskih registracija zamalo je u srijedu navečer završio u moru na splitskoj Matejušci. Gotovo dva sata su trebala da dođe pomoć, piše Slobodna Dalmacija.

Automobil je na kraju vučna služba povukla na sigurno nakon što je zaključeno da bi dizanje "paukom" bilo previše rizično.

U međuvremenu su se za svaki slučaj prolaznici naslonili na haubu da stvore dodatnu težinu na prednjoj strani automobila.

Fotografije nam je poslao naš čitatelj:

Idi na 24sata

Komentari 84

  • kresimir1971 10.08.2017.

    Nesvakidašnji incident koji se dogodi skoro svaki drugi dan. čitaj 24 sata

  • ljubica ljubičica_1 10.08.2017.

    U Splitu se može svašta vidjet.Juče sam vidjela tri žene skroz u crnom samo glava se malo vidi.To nisam dosad vidjela sjedele su na klupi i svi smo prolaznici gledali.I pitali se .Što je to?

  • centarfor 10.08.2017.

    U 24 sata opet naslov koji ne odgovara istini. Više od polovine dužine automobila je na obali a manje nad morem. Uz to u tom dijelu nalazi se i motor. Dakle automobil je u ravnoteži i bez dodatnih pridrživaća na haubi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare