To je to što me zanima!

Ljudi skoro ostali bez struje: Krali su dijelove dalekovoda

Nepoznati lopov, ili više njih, u razdoblju od 15. do 18.ožujka u naselju Lisovići, kod Srebrenika, razmontirali su i ukrali metalne elemente s dalekovodnih stupova
Vidi originalni članak

Nepoznati lopov, ili više njih, u razdoblju od 15. do 18.ožujka u naselju Lisovići, nedaleko Srebrenika (BiH), razmontirali su i ukrali više metalnih elemenata s dalekovodnih stupova. 

S tri dalekovoda skinuli su 12 metalnih ploča i 15 „L“ profila čime su znatno destabilizirali nosače električnih vodova. O tome je odmah izviješten kantonalni tužitelj koji je obavio očevid s djelatnicima Krim policije PS Srebrenik

Djelatnici Elektroprivrede ubrzano rade na zamjeni ukradenih dijelova dalekovoda kako ne bi došlo do prekida u opskrbi električnom energijom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zer00 20.03.2015.

    kakoooo napeeetooo, kao talacka kriza.. kod vas bi i ja mogao biti novinar..

  • žaba davi rodu 20.03.2015.

    tako ce proći i bista franje u benkovcu .. bronza je na cijeni

  • tmendas 20.03.2015.

    Super mi je čitati pojedine komentare gdje krađu opravdavaju glađu i bijedom,treba se posla primiti.Ovi što prose (ili kradu) po mjestima,večinom majke s djecom (mole,kukaju i plaču) a kad im kažeš da ti dođu nešto pomoči ili napraviti (oprati prozor,nacijepati drva,kopati u vrtu...) jednostavno te stjeraju u rodni kraj,j oš bi se i tukli.Lopate i štihače se treba primiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare