To je to što me zanima!

Locirani svi putnici s leta iz Frankfurta: 'Neki od njih će morati odmah u izolaciju'

Epidemiološka služba locirala je svih 66 putnika koji su u četvrtak zrakoplovom iz Frankfurta došli u Zagreb, zajedno s muškarcem kojemu je potvrđena zaraza koronavirusom...
Vidi originalni članak

Epidemiološka služba locirala je svih 66 putnika koji su u četvrtak zrakoplovom iz Frankfurta došli u Zagreb, zajedno s muškarcem kojemu je potvrđena zaraza korona virusom. Svi putnici koji su sjedili dva reda ispred i iza njega bit će 14 dana u samoizolaciji.

Zaraženi muškarac u zrakoplovu je nosio masku pa u samoizoalciju ne moraju svi putnici, javlja HRT.

Podsjetimo, mlađi muškarac koji se u Hrvatsku vratio iz Sjedinjenih Američkih Država zaražen korona virusom stigao je u Zagreb prošle nedjelje 31. svibnja. U Croatia Airlinesu su potvrdili kako je zaraženi muškarac došao njihovim letom broj OU413 na liniji Frankfurt - Zagreb.

'Možemo potvrditi da je osoba o kojoj je riječ stigla u Republiku Hrvatsku letom Croatia Airlinesa OU413 Frankfurt – Zagreb dana 31. svibnja 2020. godine. Na navedenom letu bilo je 66 putnika i pet članova posade', potvrdili su tportalu iz Croatia Airlinesa.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Vito1 06.06.2020.

    locirati, identificirati, uhititi, transferirati --- zaključak Vijeća za nacionalnu sigurnost

  • Vito1 06.06.2020.

    Nekima trebaju dani bez korone kako bi namamili turiste.

  • Vito1 06.06.2020.

    U novinama piše da je u Zagreb došao 31. svibnja. - Koliko je to dana??? Ne smijem kopirati da me pametni ne bi kaznili zbog kopiranja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare