To je to što me zanima!

Lokalizirali požar na Braču: Bili su i kanaderi, vatrogasci ostaju dežurati kroz cijelu noć

Vatrogasci su još uvijek na terenu i gase požar, kanaderi su se povukli prije pola sata. Požar ne prijeti kućama, a izgorjelo je uglavnom nisko raslinje, makija i drveće, rekli su nam iz DVD-a Supetar
Vidi originalni članak

Na otoku Braču u Milni u srijedu popodne izbio je požar. Na teren su izašle sve otočke vatrogasne snage, a podignuta su i dva kanadera.

- Vatrogasci su još uvijek na terenu i gase požar, kanaderi su se povukli. Načuli smo što je moglo uzrokovati požar, ali to tek treba provjeriti. Požar ne prijeti kućama, a izgorjelo je uglavnom nisko raslinje, makija i drveće - rekli su nam iz DVD-a Supetar.

FOTOGRAFIJE IZ ZRAKA Opožareno područje u Dalmaciji jako nalikuje na obris čovjeka...

Požar je lokaliziran je oko 21 sat, no dio vatrogasaca dežurat će cijelu noć na požarištu i sanirati ga, izvijestili su iz  Županijskog vatrogasnog operativnog središta u Splitu.

U gašenju tog požar sudjelovalo je 35 vatrogasca s 13 vatrogasnih vozila, a iz zraka su pomagala dva kanadera i jedan helikopter.

GORJELA SUHA TRAVA Požar na području Kopačkog rita vatrogasci stavili pod nadzor

U požaru je izgorjelo oko dva i pol hektara trave i niskog raslinja, no vatrena stihija nije prijetila kućama i stambenim objektima.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • IPswič 21.07.2022.

    ovako nije bilo ni na petoj neprijateljskoj ofanzivi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare