To je to što me zanima!

Lokalizirali požar u Medulinu: 'Skakali su u more i odvezivali brodice da se ne zapale'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U požaru u medulinckoj luci izgorjelo je pet brodica, dok je jedna nagorjela. Lokaliziran je nešto prije 15 sati
Vidi originalni članak

Požar koji je započeo u 14.19 sati u medulinskoj luci, lokaliziran je oko 15 sati, potvrdili su za Hinu iz JVP-a Pula. Pet je brodica izgorjelo a jedna je nagorjela u velikom požaru koji je u četvrtak u 14,19 sati izbio u medulinskoj luci, no na sreću nitko nije stradao.

DRAMA U ISTRI VIDEO 'Muškarac, žena i dijete su iskočili. Pakleni gliser došao je do rive i zapalio još brodica'

- Vidim da je požar je ugašen i pod kontrolom. Nekoliko ljudi je u međuvremenu skakalo u more kako bi odvezali druge barke da se ne zapale. Pomorska policija drži brod koji se zapalio pod kontrolom te dalje od obale. Gliser je potpuno potonuo, a na osralima je velika šteta i nisu za korištenje - ispričao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: U požaru u medulinskoj luci izgrojelo pet brodica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Požar je iz još neutvrđenih razloga buknuo u medulinskoj luci na jednom od glisera koji je potom odvezan i pušten kako plamen ne bi zahvatio ostala plovila. Međutim, požar se ipak proširio, a  vatrena stihija zahvatila je čitav mol na koji su bili privezani pretežno gliseri i ostale brodice. 

U ovom je trenutku utvrđeno kako je oštećeno ukupno šest brodica. Požar je u međuvremenu lokaliziran, a brodice zahvaćene požarom su izolirane od ostalih. Nema ozlijeđenih osoba niti je utvrđeno onečišćenje mora. Istragu ove pomorske nesreće provest će nadležna lučka kapetanija u okviru svojih nadležnosti - priopćili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. 

Na mjesto požara upućena su četiri vozila i jedanaest vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Pula, a u gašenju su sudjelovali i pripadnici DVD-a Medulin.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Tiha Žena 26.08.2021.

    Ajde dobro da nije u Dalmaciji, sad bi bilo 896 pljucajućih komentara

  • vz 26.08.2021.

    baš me briga

  • kradem s rukom na srcu 26.08.2021.

    ako imaju članske iskaznice i prijatelje rodijake kupit će druge od osiguranja. Ako nemaju j..li su ježa u leđa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare