To je to što me zanima!

London: Dvojicu studenata izboli 250 puta pa zapalili

Nebrojeno puta mladići su izbodeni po glavi, vratu i prsima. Prethodno su ih vezali i nakon mučenja zapalili. Mladići su bili studenti na razmjeni
Vidi originalni članak

London je u srijedu potresla vijest o brutalnom ubojstvu dvojice studenata iz Francuske. U spaljenom stanu u jugoistočnom djelu Londona pronašli su njihova izgorena i unakažena tijela. Laurent Bonomo (23) i Gabriel Ferez (23) došli su u Londonu u ožujku na tromjesečnu razmjenu studenata na Imperial Collegeu. Krajem ovog mjeseca trebali su se vratiti u Francusku.
- Ovako unakažena tijela nikada u svojoj karijeri nisam vidio. Nebrojeno puta izbodeni su po glavi, vratu i prsima, a prethodno su ih dobro zavezali - rekao je glavni inspektor Nick Duthie. Svjedoci tvrde da su vidjeli bijelca kako polijeva po stanu neku tekućinu te kroz prozor ubacuje "vatrene bombe". Kažu da je zatim panično bježao od zgrade i nekoliko puta se spotaknuo. Obitelji mladića stigle su u London na identifikaciju tijela. Profesori kažu da su obojica bili iznimni studenti politologije i ekonomije, najbolji u svojoj generaciji te da ih je čekala blistava budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jozojozic79 04.07.2008.

    Sve smo bliži zapadu, doći će to i do nas!

  • mala___plava 03.07.2008.

    Ovo je bolest!!! tom monstrumu nema lijeka ... s njim ... neznam šta s njim... neznam se koja bi kazna bila dovoljna...Smrt. Točka.

  • Helena_Zg 03.07.2008.

    Ja ne znam zašto bi uopče netko imao razloga ubit nedužne studente!jer u priloženome ja vidim da im fkt ništa nisu učinili da bi bili ubijeni.Ovo kako je opisano je hororično,to mogu napravit samo bolesni umovi!!Ja ne znam jel to zbog nekih političkih razloga koji su se događali ili su im samo smetala 2 studenta,al ne možeš tako nešto napravit nedužnoj osobi!! Pa ja bi te gadove koji su ih na tako monstruozan način ubili stavila na elektrošokove,zatim objesila pa dala roditeljima ubijenih da oni isto tako izbodu ove gadove!

Komentiraj...
Vidi sve komentare