To je to što me zanima!

Lopov provalio u Pašku siranu i ukrao sireve, šteta 170.000 kn

Prošlog vikenda nepoznati provalnik upao je u Pašku siranu i ukrao nekoliko stotina sireva iz skladišta. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 170 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj provalio je prošteklog vikenda u Pašku siranu na otoku Pagu i ukrao nekoliko stotina sireva iz skladišta. Nestali su najukusniji i najskuplji nagrađivani Paški sirevi, ali i tvrdi miješani sirevi Dalmatinci, Trapisti, Primorci...Materijalna šteta procjenjuje se na oko 170.000 kuna.

Direktor sirane Ante Oštarić nije želio govoriti o pojedinostima provale, rekavši nam telefonski da ne bi želio poremetiti policijski očevid, koji je, kako su nam potvrdili i u policiji, završio još u ponedjeljak. Kazao je međutim da vjeruje da su posao obavili profesionalci, a dodao je i da to nije prvi put da provaljuju u njihovu siranu.

Provalnik je obio vrata prostorija trgovačkog društva, a moguće je i da je u krađi nekoliko stotina sireva sudjelovalo i više lopova. Policija je kaznenu prijavu državnom odvjetništvu podnijela protiv nepoznatog počinitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • OrcaPerestrojka 15.11.2016.

    Ma goni sir, treba nam kruva.

  • ryba 15.11.2016.

    Zaposliti šarplaninca ili rotvajlera na " mrtvoj straži". Samo sirevi moraju biti dovoljno visoko ;-)

  • Tiranosaurus 15.11.2016.

    Koliko ih je ukrao?..17?..18?

Komentiraj...
Vidi sve komentare