To je to što me zanima!

Lopov provalio u poduzeće kroz stan Mirjane Pukanić

Nepoznati je počinitelj tijekom vikenda provalio u Mirjanin stan kako bi ušao u poslovne prostorije susjednog poduzeća. U stanu je ostavio čokoladu
Vidi originalni članak

U stanu Mirjane Pukanić (46) u Ilici 107 u središtu Zagreba već mjesecima nitko ne živi. Znakove provale primijetili su susjedi i odmah obavijestili Ivu Pukanića, Mirjaninog supruga.
- Za provalu sam čuo u ponedjeljak ujutro. Ne vjerujem da iza nje stoji skriveni motiv. Lopove je očito zanimao samo susjedni stan u kojemu posluje računalna tvrtka - rekao je kratko Ivo Pukanić.
Lopov je, naime, razbio prozor Mirjaninog stana i kroz njezin balkon prešao u susjedni iz kojeg je ukrao jedan monitor.
- Razbojnik je, dok je izlazio, ostavio čokoladicu kraj razbijenog prozora - dodao je Pukanić. Policija je prvotno sumnjala da je lopov provalio u oba stana koje Pukanićevi posjeduju u stambenoj zgradi u Ilici. Ispred iste zgrade Mirjanu je u travnju policija u lisicama odvela na liječenje, a Ivu je nedugo nakon toga ispred ulaza pokušao ubiti napadač kojeg policija još nije pronašla.

U STANU IMALI DROGU
Policija je u travnju u stanu u Ilici našla 15 grama kokaina. Prije toga policija je Mirjanu u lisičinama odvela u psihijatrijsku bolnicu. Vještačenja su pokazala da je Mirjana bila pozitivna na drogu. Supruga je optužila za drogiranje i zlostavljanje... Bio je to kraj braka supružnika Pukanić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare