To je to što me zanima!

Lopov provalio u trgovinu blizu Pule, oštetio je za 5000 kuna

Od djelatnika marketa doznajemo da su nakon provale morali osim popravaka obaviti i kompletnu dezinfekciju prostora zbog korona virusa zlu ne trebalo, a vrata su za kupce otvorili tek oko podne
Vidi originalni članak

Lopove izgleda ne može zaustaviti niti korona virus, policijske ophodnje, alarmi i slično u naumu da se dočepaju zacrtana im plijena.

Policija tako intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem, a koji je u noći s 25. na 26. ožujka provalio u trgovinu i ugostiteljski objekt u Šišanu nedaleko Pule, a iz kojih je otuđio cigarete, suhomesnate proizvode, novac i druge predmete, čime je oštetio pravnu osobu iz Pule i Ližnjana za oko 5000 kuna.

HRVATSKI MESARI OČAJNI 'Ostalo mi je 700 kg mesa, a to sad nikome ne mogu prodati...'

Kako neslužbeno doznajemo, kradljivac ili više njih prvo su ušli u kafić i to na način da su naprosto razvalili prozor, a nakon razvalivši vrata, ušli i u trgovinu koja je sa tim kafićem spojena. Od djelatnika marketa doznajemo da su nakon provale morali osim popravaka obaviti i kompletnu dezinfekciju prostora zbog korona virusa zlu ne trebalo, a vrata su za kupce otvorili tek oko podne.

PRATITE PROVJERENE IZVORE Korona virus: Lažni lijekovi, riskantne glasine, izmišljotine

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Blackstarxx 27.03.2020.

    Lopovi opljačkali Uljanik pa nikom ništa,normalno je to u hrvatistanu...

  • 27.03.2020.

    Mislim da vas moze bit sram da kazete kako je covjek opljacako ducan za 5000kn. On je sebi uzeo novce od drzave koje nece dobit sigurno dok drzava krade od svih nas non stop pogotovo sada u krizi. Bit će ovog sve vise i nadam se da ce svaki bankomat u Zagrebu barem otic u zrak i onda nastat kaos na ulicama kao u Venezueli, Francuskoj

  • meri96 27.03.2020.

    Da izbjegne gužve. Došao uzeo kaj treba i otišao. Bojim se da će toga biti češće. Kriza je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare