To je to što me zanima!

Lopov starici (83) slomio ruku kradući joj mirovinu

Ružicu Niković (83) lopov je pratio od banke do stana. Udario ju je šakom u glavu i leđa. Kako nije ispuštala torbicu, srušio ju je i vukao po podu
Vidi originalni članak

Splitskoj umirovljenici Ružici Niković (83) kukavički lopov slomio je ruku kradući joj torbicu s mirovinom. Pratio ju je od banke u centru grada te s napadom pričekao dok nije došla nadomak stana.
- Prišao mi je s leđa i udario me šakom u glavu i leđa - priča uplakana i preplašena Ružica. Pokušavao joj je otrgnuti torbicu, no starica se hrabro borila. Gnjevni pljačkaš bacio ju je na tlo. Ružica ni tada nije puštala torbu, pa ju je potezao po podu dok nije pustila torbicu.
- Moje zapomaganje je čuo mladić i dotrčao mi u pomoć - sa zahvalom u glasu kaže Ružica. Prolaznik ju je podigao s tla i potrčao za visokim i mršavim muškarcem. Nije ga uspio uhvatiti. Ružica je ostala bez 3000 kuna penzije, 200 eura, mobitela i dokumenata. Smatra da ju je napao narkoman jer, kaže, samo čovjek uma pomućena od droge može napasti nemoćnu umirovljenicu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_34312 03.03.2009.

    Vidi se da smo zemlja bez zakona.O..ljudi moji ako ne postrože zakone starci,slabi i bolesni ostat će i bez glava.kao što su već mnogi ostali bez života a krivci i dalje haraće po ulicama.Jako sramotno i povrh svega žalosno. Nekaj se mora napravit.

  • zx10r 03.03.2009.

    najsigurniji nacin je direktna uplata novca na racun korisnika

  • tenen 03.03.2009.

    boze sacuvaj.kakvo je vrijeme doslo da se stari napadaju zbog sitne mirovine.jos malo pa ce morati unajmiti tjelohranitelja kad budu isli po mirovinu.uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare