To je to što me zanima!

Lopov u frizerskom salonu ukrao ženi (37) novčanik

Nepoznati je muškarac u utorak ušao u salon Angelo u Zadru i stavio svoju jaknu na vješalicu, ali je ubrzo otišao, a s jaknom zgrabio i novčanik
Vidi originalni članak

Nepoznati je muškarac u utorak ušao u frizerski salon Angelo u zadarskoj Ulici Federica Grisogona i ostavio jaknu na vješalici preko jakne žene (37) koja je bila na frizuri. Kazao je da treba šišanje, no u tom trenutku zazvonio mu je mobitel. Ispričao se i rekao da mora ići i da će doći drugi put. Uzeo je svoju jaknu, a s njom i novčanik žene koja se šišala. U njemu je bilo nešto novca i dokumenti. Policija traži lopova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dprodanovski 21.10.2009.

    Isto se dogodilo i meni prije godinu i po u Zagrebu.Imala sam sreću da sam ga ulovina, trčala sam s mokrom kosom po Vlaškoj i kad sam ga dostigla i zgrabila otraga za remen od hlaća novčanik mu je ispao iz sakoa,pa ga više nisam ganjala. Bio je mršav u Starkama i trapericama, naočale sa crnim okvirom i bio je iz Zadra. Da ga nisam ulovila gadno bi me oplindraov novčanik je bio pun kartica i pinova od cijele familije i 3000kn plus dokumenti. Sretno!!

  • Pichlyk 21.10.2009.

    Kakav idijot... Još malo pa će iz usta otimat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare