To je to što me zanima!

Lopovi iz groba pudlice ukrali dijamantnu ogrlicu od 9.000 €

Parizom je godinama kružila priča o psu koji je pokopan s dijamantnom ogrlicom, no tek nakon što je ukradena, 4. veljače, postalo je jasno da su glasine bile istinite
Vidi originalni članak

Pariška policija intenzivno traga za lopovima koji su ukrali dijamantnu ogrlicu iz mramorne grobnice crne pudlice Tipsy s kojom ju je pokopala njezina gazdarica na psećem groblju, piše AFP. Policija je objavila kako ukradena ogrlica vrijedi 9.000 eura (68.000 kuna). Nestala je u noći na 4. veljače. 

Pudlicu je 2003. godine pokopala supruga američkog industrijalca. Grobnica je izrađena od mramora i ukrašena velikim kamenim srcem i slikom Tipsy. Parizom je godinama kružila legenda o psu koji je pokopan s dijamantnom ogrlicom no tek nakon što je ukradena postalo je jasno da su glasine bile istinite.

Groblje za životinje Asnières-sur-Seine kraj Pariza, otvoreno 1899., danas čuva ostatke više od 3.000 životinja među kojima je najviše pasa i mačaka. Na groblju su pokopani i majmun Kiki, zec Bunga, ovca Faust, nekoliko konja pa čak i lav te hollywoodska zvijezda - njemački ovčar Rin Tin Tin.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • 19.02.2012.

    Bolje krast mrtvim cuckima dijamantne ogrlice, nego skidat bakrene ukrase po groblju.

  • brko1 17.02.2012.

    Bravo lopovi!

  • RužaĐulabić 17.02.2012.

    ne podrzavam kradu bilo koje vrste al za ovu svaka cast , ljubav se ne iskazuje dijamantima drugo mrtvom bicu nije potrebna dijamantna ogrlica pa bio to pas il covjek drugo dal se pitatate od koga je to uzeto da bi se moglo bacat zalosno ta bogata vlasnica ili vlasnik nisu nikad ni prosli pored ljudi a da bi se svrstali u tu grupu da i ne govorim i zalosno je sto se rijeci kao sto je ljubav i volim te upotrebljavaju u ovakve svrhe tako gube svoju vrijednost i zbog toga je sve manje onih koji znaju sta to znaci kladim se da ta vlasnica pored te silne ljubavi prema svom psu nikad ga nije nahranila nikad ga nije okupala ili ocistila kad se je pokakio ili upiskio a ni ogrlicu sigurno nije zaradila i zato se pitam sta se sve nalazi po novinama zbog ovakvih stvari nema mjesta za prave vrijednosti a toliko ih je svuda oko nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare