To je to što me zanima!

Lopovi su s dva parkirana automobila skinuli kotače

Čitatelj je u srijedu navečer na parkingu u Zagrebu vidio crvenu Mazdu i Berlingo. Tada su imali kotače. Do sljedećeg jutra netko ih je skinuo
Vidi originalni članak

Došao sam s predavanja kasno navečer. Bilo je to u srijedu oko 23 sata. Parkirao sam na velikom parkiralištu ispred zgrade i otišao doma. Ujutro sam došao do auta i primijetio da Mazda i Berlingo nemaju kotače, rekao nam je čitatelj. On je u četvrtak snimio automobile bez kotača u zagrebačkom naselju Siget. Sjeća se da je Mazda imala lijepe crvene felge.
- Felge su očito bile unikatne. Ujutro sam vidio da je auto na ciglama. Pa tko bi to napravio sa svojim autom? Išao sam do svog vozila iprimijetio i Berlingo koji je noć prije također imao kotače. Taj je auto bio bez zadnja dva kotača - dodao je čitatelj. Zagrebačkoj policiji tvrtka iz Zagreba prijavila je krađu stražnjih kotača s Berlinga. Nepoznati lopov ih je odvio i odnio. Čitatelj kaže da je zimi parkiralište ispred zgrade, koju zovu Super Andrija, relativno sigurno od lopova.
- Lišća tada u krošnjama nema, pa dio parkirališta nije u mraku zbog rasvjete. No, u proljeće i ljeto dio ostaje u mraku pa je lopovima lakše krasti - rekao je čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drug Tito_1 13.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • tomek123 13.05.2010.

    nije berlingo nego kangoo

  • badro delgado 13.05.2010.

    ma to je tuning na mazdi, jos blize zemlji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare