To je to što me zanima!

Lopovi u Kutini: Prijatelji šetali po dućanu i 'neprimjetno' krali

U 'neprimjetnoj' krađi ulovile su ih kamere za koje su očito mislili da ne rade. Njihova krađa je trajala svega nekoliko minuta, a nitko od prolaznika nije vidio ništa sumnjivo. U brzom roku pozvana je i policija
Vidi originalni članak

Dva muškarca starije dobi snimljeni su kako kradu u dućanu Lonia u Kutini u srijedu u 9.30 sati. Na videu izgleda kako je jedan od muškaraca čuvao stražu, a drugi je krao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaposlenici su shvatili tek kada su vidjeli manjak robe i pregledali kamere. Iz dućana su nam javili da su ukradene tri Cedevite od 1kg, Vegeta od kg i nešto odjeće iz tekstila. Nisu još napravili inventuru pa se ne zna što je sve ukradeno iz tekstila.

- Kolegica je radila na kasi i nije ništa sumnjivo vidjela jer je bila gužva. Ostavili su košare i samo izašli van iz dućana - dojavili su iz dućana. 

Jedna od zaposlenica je upozorila prijatelje iz drugih dućana. Slike kradljivaca su pokazane trgovačkim putnicima i stanovnicima, ali nitko ih nije prepoznao.

Policija je napravila zapis i pregledala kamere, potvrdilli su nam iz PU sisačko-moslovačke.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 22.12.2019.

    kod nas ima amber alert kad nestanu ili se izgube djeca (neke pronadju za satdva) a burgernet za sve ostalo: nestale starije osobe, kradja sve ostale krimi djelatnosti. Jako korisno i skoro svatko to ima u svom mobilnom ili kompom. vrlo korisno i trebali bi to i u hrvatskoj napraviti da se ti lopovi brzo pronadju.

  • Bewen26 22.12.2019.

    Yugo-mafija

  • dex28 22.12.2019.

    Mene sam iskreno zanima gdje u Loninim ducanima ima tekstila jer ja ih vidio nisam

Komentiraj...
Vidi sve komentare