To je to što me zanima!

Lopovu ispao ukradeni novac, žena ga uzela i pravila se 'luda'

Žena je došetala do novca koji je ispao pljačkašu nakon što je orobio mjenjačnicu. Iako je sigurno čula zapomaganje djelatnice, nije se obazirala već je pokupila novac
Vidi originalni članak

Maskirani razbojnik opljačkao je mjenjačnicu u Novom Sadu, a nadzorne kamere snimile su ga u bijegu. Međutim, kamera je ulovila i ženu koja, nakon što vidi naoružanog lopova kako bježi i uspaničenu djelatnicu, nonšalantno kupi s poda novac koji mu je ispao. 

Vlasnik mjenjačnice Robert Horvat ispričao je kako je djelatnica ulazila u WC dok je ušao pljačkaš pa se uspjela zatvoriti. Naguravao se s njom vratima nekoliko sekundi prije nego što je pokupio novac i pobjegao. Ona je iskoristila trenutak i istrčala van. Pljačkaš je zatim pobjegao, piše 021.rs.

Žena koja je stajala vani, morala je čuti djelatnicu kako viče. Ipak, nije je bilo briga. Pokupila je novčanicu od 100 ili 500 eura i pravila se 'luda'. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • bladimeri 16.01.2014.

    Pa i ja bih skupila to sa poda.. nikom niš nije bilo, i pitanje je dali je uopče skužila da se radi o pljački? Misliš da bi ostala tam ispred bankomata i dizala pare da je .. I ja sam neki dan digla sa poda 10 kn,to ne znači da znam šta se dešavalo kad je ta novčanica ispala.. a pljački če bit sve više samo ne dajte ljudima da zarade svoj novac..

  • 13.01.2014.

    Prije je bilo manje krađa mjenjačnica. Zato što nije bilo mjenjačnica, novac se mijenjao u banci. I što je tome falilo?

  • mlibric 12.01.2014.

    daj da vidim ko nebi uzel lovu da mu je pri ruci svaka čast toj ženi i nadam se da si je pomogla s time.nije ukrala nego pronašla...a i nije nijednog siromaha oštetila

Komentiraj...
Vidi sve komentare