To je to što me zanima!

Lopovu propala mu pljačka pa je pobjegao razbijenog nosa

U centru Slavonskog broda usred bijela dana, pljačkaš je pokušao opljačkati zlatarnicu. Nakon što ga je vlasnik udario, pljačakaš je iznenađeno pobjegao
Vidi originalni članak

U centru Slavonskog broda, u srijedu nešto iza 11 sati, nepoznati muškarac pokušao je opljačkati zlatarnicu "Bruno" u Starčevićevoj ulici.

Razbojnik je suzavcem pokušao onesposobiti vlasnika, ali nije uspio. Vlasnik se rukom uspio obraniti od suzavca, udariti razbojnika i pozvati pomoć. Iznenađeni razbojnik, bez plijena i razbijenog nosa, dao se u bijeg.

Policija je tijekom trajanja očevida uhitila mlađu osobu za koju se sumnja da je pokušao izvršiti pljačku. Ovo je već četvrta pljačka u Slavonskom brodu ovaj mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BobCat 10.02.2011.

    ja znam da cu dobit minuse jer pravdam sad ovog jadnika koji je pokusao pociniti to razbojstvo, al znajte da ne pravdam čin vec razloge.. ocito da taj jadnik i nije neki veliki razbojnik kad je nakon jednog udarca nekog zlatara brze bolje pobjegao van, vec covjek iz ocaja (jos pogotovo ako ima djecu doma), mozda gladi i stresa nema drugog izbora.. ako je tako ja mu zelim da ga osude uvjetno te da cim prije sredi situaciju koju ima doma, a koju vjerujem s njim dijeli velika vecina građana lijepe naše..

  • cisaglisa 10.02.2011.

    u Slav.Brodu je stanje katastrofalno,ništa ne radi osim državne administracije i trgovačkih centara.Ludi ne primaju plaću kao i sam pa mi nije jasno kako se i snalaze.Naravno da u takvoj očajnoj situaciji svašta pada na pamet kada gledamo kako se uzak krug ljudi,ratnih profitera,državnih kriminalaca i podobnih nemilosrdno bogatio a radnička klasa prosto nestajala.Ljudi kojima nikad nije palo na pamet ni parkirni prekršaj da naprave,sada pada na pamet kako bi bilo sjajno oteti neki novac od banaka,pošti,trgovina samo da prežive ovaj mjesec sa svojom djecom.Nemojte misliti da je lako i jednostavno uletiti negdje i probati opljačkati.Dok neki u foteljama sjede i preko papira i po zakonu pljačkaju nas,mi kao ovce svaki mjesec uredno pokušavamo platiti režije,hranu.poreze baš tim likovima kojima nikad nije dosta i koji nam se smješe sa jumbo plakata na svakim izborima.Podržavam svaku moguću pljačku bez civilnih žrtava,ionako su osigurani!

  • IlduzaSaric 09.02.2011.

    SJECI GLAVE ZA PLJAČKU I TO NA KORZU I.B.M.

Komentiraj...
Vidi sve komentare