To je to što me zanima!

Lora Vidović: Imam reference i ispunjavam potrebne uvjete

Na pobune da nije ostvarila uvjet o 15 godina radnog iskustva, kazala je kako ih ne želi komentirati. Istaknula je da se unatoč manjku novca i dalje može napraviti puno
Vidi originalni članak

Nakon burne rasprave o izboru nove pučke pravobraniteljice u Saboru u Dnevniku 3 HTV-a gostovala je novoizabrana obnašateljica te dužnosti, Lora Vidović. 

Na pitanje o svojim referencama Vidović je kazala kako cijeli svoj radni vijek radi na ljudskim pravima, najviše s aspekta međunarodnog prava. Na novu funkciju prelazi s mjesta predstojnice Ureda UNICEF-a za Hrvatsku. 

- U višegodišnjem radu kao zamjenica pravobraniteljice za djecu sam mogla vidjeti kako takva institucija radi i vjerujem da će mi to iskustvo puno pomoći - rekla je Vidović.

Na kritike nekih da nije ostvarila uvjet o minimalnih 15 godina radnog iskustva na tom području, kazala je kako ih ne želi komentirati. Istaknula je kako se unatoč krizi i manjku novca i dalje može napraviti jako puno. 

- Nije uvijek ni novac najpotrebniji. Vjerujem u tim koji je sada u uredu pučkog pravobranitelja i da ćemo zajedno ostvariti jako puno - rekla je Vidović.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • udovac 17.02.2013.

    Zašto ženi ne dati šansu da pokaže što zna.Nije bez veze radila u Unicefu.Pustite ženu neka radi ,lako ju je promjeniti

  • LucijaGrlić 17.02.2013.

    u svemu ovom najvise me smeta sto se znalo i prije imenovanja da ce biti izabrana pored boljih kandidata opet podobna jadan narod kome ona zatreba

  • ovcaizbizovca 16.02.2013.

    Ovo je žalosno!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare