To je to što me zanima!

Lorencin o zamjeniku Koraci: HZZO će utvrditi sve činjenice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Daglas Koraca je navodno na svom bivšem mjestu u tvrtki "6. maj", tijekom 6 mjeseci proveo manje od 20 dana, dok je ostatak bio na bolovanju ili na godišnjem
Vidi originalni članak

Nakon informacija koje su se pojavile u medijima da je nedavno imenovani zamjenik ministra turizma Daglas Koraca u ovoj godini na svom bivšem radnom mjestu, u umaškoj komunalnoj tvrtki "6. maj", tijekom šest mjeseci proveo manje od 20 dana , dok je ostale radne dane bio na bolovanju ili na godišnjem odmoru , reagirao je i resorni ministar Darko Lorencin.

- HZZO je po redovitoj proceduri poduzeo sve radnje da se utvrdi činjenično stanje . Kad ono bude dobiveno onda ću to komentirati - rekao je ministar turizma.

Na ovaj problem up ozorio je nezavisni Damir Kajin , koji ima podatke prema kojima je Koraca godinu počeo godišnjim odmorom, od 1. do 13. siječnja. Ostatak siječnja sve do 10. veljače bio je na bolovanju . Nakon kraćeg rada tijekom kojeg je iskoristio dan godišnjeg , 20. veljače otvorio je novo bolovanje koje je zatvorio tek nakon četiri mjeseca odnosno 6. lipnja, da bi novo uzeo 26. i 27. lipnja . Srpanj i polovinu kolovoza odradio je uz šest dana godišnjeg odmora, da bi ponovo, 18. kolovoza, uzeo bolovanje, koje je potrajalo do kraja mjeseca. Kajin tvrdi da je za to vrijeme Koraca, inače predsjednik umaškog IDS-a uredno bio na sjednicama Gradskog vijeća, stranačkim tiskovnim konferencijama.

- Znam da je Ministarstvo turizma jedno komotno, da se ispravim, zahtjevno ministarstvo. Kako će novi zamjenik smoći snage za prezahtjevan ritam Vlade - ironičan je Kajin.

Vlada je Koracu za zamjenika ministra turizma imenovala 18. rujna ove godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 34

  • antea paulic 26.09.2014.

    Molim pomoć ? Tko je ovdje komu zamjenik, točnije komu treba zamjenik koji je na bolovanju i ne može zamijeniti ministra ? Ili i zamjenik ministra ima svog zamjenika ? U svim ovim "zamjenicima " meni ovdje fali "pribrojnik " ? Tko je pribrojnik ?

  • 26.09.2014.

    Jedan od najnesposobnijih ministara svih vremena svih država!

  • sumnjičav 26.09.2014.

    Kakve veze HZZO ima s njegovim poslom. Ako se toliko mjeseci moglo bez njega, znači da je nepotreban i kao takvom slijedi mu otkaz. Ali to bi bilo u normalnom društvu, što Hrvatska nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare