To je to što me zanima!

Loš dan za diplomate: U nekoliko sati dvije nesreće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bio sam u tramvaju kad se čuo vrlo jak udarac. Svi putnici su odmah pogledali kroz prozore da vide što se dogodilo, rekao je naš čitatelj D. F.
Vidi originalni članak

U subotu oko 19 sati na križanju Ilice i Janka Vukovića u Zagrebu vozačica Honde Civic podletjela je pod tramvaj. Očevici, među kojima je bio i naš čitatelj D. F., kažu da je tramvaju broj 6 oduzela prednost. - Gospođa je vozila diplomatski automobil pa budući da nije odavde vjerojatno na poznaje najbolje ulice u gradu. Nije bila ozlijeđena kao niti putnici u tramvaju - kaže D. F. Zbog sudara nastao je zastoj tramvaja u Ilici u smjeru istoka koji je trajao barem 40 minuta. Nekoliko sati prije u sudaru na križanju Gundulićeve i Žerjavićeve ulice u Zagrebu sudjelovao je još jedan automobil diplomatskih tablica. Nesreću je snimila naša čitateljica M. K. koja je rekla da ozlijeđenih nije bilo te je vidjela da se dvojica muškaraca svađaju, od kojih je jedan kasnije pozvao policiju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tsarcevi 04.02.2008.

    da diplomati s mogu voziti na autoputu 300km/h i pobili pola drzave a nitko im nis ne moze... a mene jebu za 10Km/h sto sam vozio brze... kaka usrana drzava, prava korupcija. neznamo se boriti ni za svoju drzavu, nikad je u povijsti nismo znali voditi svaki puta kada smo je sami vodili je propala, a dok smo bili pod tudjom papucom onda je bilo super... propast ce i ova drzava

Komentiraj...
Vidi sve komentare