To je to što me zanima!

Lošo: Hrvatske će biti dok god HDZ bude stožerna stranka

Domazet Lošo je rekao kako generali daju potporu predsjednici HDZ-a Jadranki Kosor iz razloga što je prva, pa i iz ove kuće, krenula u borbu protiv korupcije
Vidi originalni članak

HDZ ne može imati kolektivnu krivnju. Hrvatske će biti dok god HDZ bude stožerna stranka, rekao je u srijedu admiral Domazet Lošo na konferenciji za novinare u središnjici HDZ-a, javlja tportal

Rekao je i kako generali daju potporu predsjednici HDZ-a Jadranki Kosor iz razloga što je prva, pa i iz ove kuće, krenula u borbu protiv korupcije. Kaže i kako se ta borba mora nastaviti jer ona nije samo u HDZ-u već 'to zlo razara hrvatsko nacionalno biće i hrvatske interese'.

>>> Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Feliks Lorenz_3 11.11.2011.

    Ako Vama ovakva, prezadužena, osiromašena, neradna Hrvatska odgovara - građanima sigurno ne. A sve ovo "zasluga je" HDZ-a. Vi možda problema nemate, ali građani to za sebe sigurno ne mogu reći.

  • kurtlarVadisi 11.11.2011.

    Hrvatski Generali,po vama pucaju iz svih medijskih pljuvačnica deca i unuci kos-a,udbe,nkvd-a,baš kao 91.-e njihovi djedovi i očevi zločinci,ali niste ustuknuli onomad,pa nećete ni sad.Na djelu je pokušaj ostvarenja Memoranduma 2 u mirnodopsko doba,uz veliku pomoć domaćih izdajica.A riješili smo to 91.-pa ćemo 2011.-te,12-te,i kad god ustreba branit Hrvatski Dom od ku*vinih sinova i jugoslavenskog nakota,mi pravi Hrvati,uvijek smo spremni!zato,bagro,ne veseli se unaprijed,mi smo tu,samo ne vrištimo po ljevim i soroševim medijima!

  • kinezojapanac 10.11.2011.

    Koji su ovo kriminalci samo Bog zna. Sam nadimak Lošo govori koliko je loš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare