To je to što me zanima!

Loto-dobitnica dva puta se pokušala ubiti zbog novca

Bivša britanska loto-dobitnica Callie Rogers (22) potrošila je dobitak od 16 mil. kuna u samo šest godina. Tvrdi da je sada, bez ičega, puno sretnija
Vidi originalni članak

Britanska loto-dobitnica Callie Rogers (22) iz Whitehavena radi tri posla i živi s majkom. Sa 16 godina osvojila je 16,3 milijuna kuna na lotu. Ipak, tvrdi kako je puno sretnija siromašna. Pokušala se ubiti dva puta. Misli kako je za to kriv novac.
- Život mi je u rasulu. Nadam se kako je to konačno iza mene te da ću pronaći sreću. Novac mi je uništio život - rekla je prijatelju i dodala kako je samo željela usrećiti ljude trošeći novac na njih.
Callie vozi stari Golf i prodaje kuću vrijednu 1,5 milijuna kuna. Ako ne plati račun odvjetnicima od 25.000 kuna, morat će prijaviti bankrot. Majka dvoje djece osvojila je dobitak u srpnju 2003. godine. Kupila je i opremila četiri kuće za sebe, roditelje i baku za ukupno 4,7 milijuna kuna. Oko 1,7 milijuna kuna potrošila je na luksuzna putovanja. Skupocjeni automobili, pozajmice i darovi stajali su je 2,3 milijuna kuna, a povećanje grudi, dizajnerska odjeća i zabave dodatnih 3,8 milijuna kuna. Ušla je u turbulentnu vezu s kriminalcem Nickyjem Lawsonom, s kojim ima sina i kćerku. Saznavši kako navodno spava s njezinom mlađom sestrom, pokušala se ubiti tabletama. Policija je uhitila njezina novog dečka Ryana Thompsona u prosincu 2008. godine zbog sumnje da je prodavao kokain u njezinoj kući. Dobio je dvije godine zatvora. Nedugo prije uhićenja Callie si je prerezala žile.
- Napravila sam to jer mi je loto uništio život. Da barem nisam dobila. Nisam se znala nositi s time i bila sam uvjerena da je bolje da sam mrtva - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zita 1 05.11.2009.

    Zelim reci da nije sve u novcu,iako mi svi zelimo malo vise novca u zivotu da se rasteretis kredita ili kupis nesto sto si zelio dugo vremena.Ali samo malo vise ne mnogo vise ,velika kolicina novaca pokvari covjeka promjeni pravac u zivotu,i tako te dovede do ruba propasti.Mene bi bilo strah i nebi ni volila skociti tako visoko, jer ko zivi skromno i zadovoljan sa malim tome netreba nista vise.Ja da dobijem na loto ili slicno sve bi podjelila i svi bi bili zadovoljni,jer vjeruj da je novac korijen zla..

  • citizen 24.08.2009.

    Budala...

  • riba5 24.08.2009.

    Nije tebi novac kriv nego loš izbor muškaraca, i ako samo trošiš a u ništa ne uložiš i to se istopi i opet si na početku.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare