To je to što me zanima!

Loto nesretnik mora dati 2 mil. funti ženi koja ga je ostavila

Iako je Wendy Page (43) ostavila supruga Nigela (44) prije deset godina zbog drugog muškarca, mora joj dati dva milijuna funti od dobitka "teškog" 56 milijuna
Vidi originalni članak

Britanac Nigel Page (44) iz Barnsleyja, koji je osvojio 56 milijuna funti (470 milijuna kuna) na Eurolutriji, mora dati dva milijuna funti bivšoj ženi Wendy (43) iako ga je ostavila zbog drugog muškarca prije deset godina. Wendy ga je tužila nedugo nakon što je osvojio dobitak. Prvo ga je tražila osam milijuna, no na kraju su se nagodili za dva milijuna što je Wendy proslavila šampanjcem s misterioznim muškarcem s kojim su je vidjeli ispred suda. 

Nigel je prvi loto nesretnik koji je morao isplatiti bivšu partnericu. Iako ga je ostavila i uzela kćer, on joj je sam ponudio milijun funti. Njoj to nije bilo dovoljno i unajmila je odvjetnike.

- Nigel je shrvan. Posljednjih sedam mjeseci proživljava pakao. To što je Wendy napravila sve je pokvarilo - rekao je izvor The Sunu. Navodno je sada dobila i veću alimentaciju za kćer (13), od 150 funti na 2000 mjesečno. 

Pravni stručnjaci objasnili su kako par vjerojatno nije uključio pravno obvezujući 'čisti prekid' u parnici za razvod. Nigel se nakon osvajanja najvećeg loto dobitka u Britaniji oženio za djevojku Justine Laycock. Preselili su se u vilu od četiri milijuna funti i napravili raskošno slavlje za užu obitelj i prijatelje. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • andraš 29.11.2010.

    Ja volim žene, ali ovu bih živu zapalio.

  • melkiot 25.11.2010.

    zato su žene poznate, čim muž dobije ili zaradi kakve velike pare, najbolje je lagao izazivati prekid braka i djeljenje na pola... Ono, nesposobne da same zarade, manje inteligencije i to je to.Poznato nam je to svima, a njima je super jer je zakon na njihovoj strani.

  • user_51510 23.11.2010.

    đubre od žene..

Komentiraj...
Vidi sve komentare