To je to što me zanima!

Lov na Titovo blago: Tko se šulja oko vile Jovanke Broz?

24sata Express otkriva: Kako Titova udovica danas živi u Vili Bor u elitnom beogradskom naselju Dedinje, u okružju mafijaša i tajkuna. Nedavno je opljačkana
Vidi originalni članak

Vila Bor na beogradskom Dedinju u kojoj živi Jovanka Broz (89), udovica Josipa Broza Tita, opljačkana je u nedjelju, 17. veljače. 

Kako je za gotovo sve beogradske medije potvrdila odvjetnica Jovanke Broz, Bojana Sarić-Pavlović, u vilu je provaljeno u nedjelju, u ranim poslijepodnevnim satima.Provalnik, jedan ili više njih, ušao je u podrum razbivši prozorsko staklo, a zatim se popeo i u stambeni dio kuće. 

Prema riječima odvjetnice, provalnici su obili Jovankin pisaći stol i oduzeli nakit, novac, jednu skulpturu i “važne papire”, ali, navodno, to nije konačan popis ukradenih predmeta. 

Prve informacije o provali u vilu Bor u javnost su dospjele tek u ponedjeljak popodne, što je za Beograd, gdje gotovo svaka dnevna redakcija ima policijsku motorolu, prilično kasno. 

O razlozima postoji više verzija, ali, sve su suglasne u tome da je pljačka primijećena znatno kasnije no što se dogodila.

>>> Više pročitajte u 24sata Expressu

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MaricaDjakovic_1 24.02.2013.

    Meni je iskreno žao gospođe Jovanke Broz ta žena stvarno nema mira i progone je non stop pa da bar u ovim godinama ima svoj zasluženi mir ... i ako je u godinama još je jako LJEPA i povučena i ima jako pouno dobrih osobina posebna je .....

  • KalfaNigar 24.02.2013.

    cijeli život je bila okružena morskim psima,pustite je nek joj suton života bude ugodniji.

  • polo90 24.02.2013.

    Imenjače moj nebih liniču pomoglo ni tri ostavštine ,opet našeg imenjaka josipa broza ,kada je čovjek nesposoban ,za razliku od pokojnika koji je iz ničega znao nešto stvoriti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare