To je to što me zanima!

Lovac je ranio susjeda koji je skupljao drva, priveli su ga

Bio je u gustom grmlju kada je susjed pucao u njega. Vjerojatno ga je zamijenio za neku životinju te pucao u njega. Bilo je to iz nehaja, kažu mještani Bršadina
Vidi originalni članak

Neoprezni lovac ranio je sumještanina iz Bršadina pokraj Vukovara u subotu oko 14.30 sati. Nesreća se dogodila uz željezničku prugu Vukovar – Vinkovci, a muškarac je teško ranjen. Prema riječima mještana, radi se o muškarcu, koji je kod pruge prikupljao drva za grijanje.

Bio je u gustom grmlju kada je susjed pucao u njega. Vjerojatno ga je zamijenio za neku životinju te pucao u njega. Bilo je to iz nehaja. Nakon što je vidio da je ranio čovjeka, izvukao ga je iz grmlja i pozvao Hitnu pomoć – kažu mještani Bršadina te dodaju da muškarac posjeduje sve potrebne dozvole za lov. 

Kako inače ima zdravstvenih problema sa srcem, pozlilo mu je pa su liječnici i njemu na mjestu pružili pomoć. Ranjeni muškarac je ubrzo prebačen u bolnicu u Osijek gdje je hitno operiran i, kako kažu njegovi poznanici, sada je izvan životne opasnosti. Lovac je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, a uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • unknown agent 31.12.2013.

    ma to ga on namjerno teo roknit hehe, ide u lov u po zime, zbilja iskreno nisam lovac nemam pojma o lovu, al ne verujem da ima nekih zivotinja da ih mos lovit po zimi, ak neko zna dal im eto nek mi odgovori ja zbilja neznam, a ja sam sig da ga je ovaj teo ubit, a sad ce sigurnooo ovaj sto je sakupljo drva dobit vecu kaznu od ovoga sto ga je upuco, jer je ovaj krao drva s drzavnog podrucija, a ovaj ce dobit samo prijavu, a ovaj sto je sakupljo drva ce dobit 3 god zatvora, 100%.....

  • StjepanValjak 30.12.2013.

    Sve potrebne dozvole posjeduje,čak i za ljude ?

  • sonny33 30.12.2013.

    Ma u što je budala pucao kad nije vidio kaj je u grmu , vjerojatno pijan , čorav , bolestan ma namjerno je htio ubiti čovjeka, ma to je to kad svaka b....a dobi oružje, nebi on meni nikad više šetao živ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare