To je to što me zanima!

Lovca (56) koji je upucao svoje poznanike pustili na slobodu

Bjelovarsko Općinsko državno odvjetništvo je ocijenilo kako ne postoje zakonski razlozi za predlaganje istražnog zatvora za lovca Stjepana Domitrovića (56)
Vidi originalni članak

Bjelovarsko Općinsko državno odvjetništvo je ocijenilo kako ne postoje zakonski razlozi za predlaganje istražnog zatvora. Stoga je Stjepan Domitrović u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima pušten na slobodu - stoji između ostalog u priopćenju glasnogovornice Sandre Knok Čanić, koja nije navela identitet osobe. 

Podsjetimo, Stjepan Domitrović (56)  je hicem iz puške u nedjelju navečer usmrtio Tomicu Lončara (47) i teže ozlijedio Antonija Romeka (17). Incident se dogodio u šumi pored Srednjih Mosti u općini Kapela. Lovac je mislio da je vepar pa je upucao poznanike. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • tatamlata 24.04.2013.

    Ovaj na slici je pravi vepar, kljove su mu do usiju, jos ako je hodao cetveronoske ... ;/

  • ico29 23.04.2013.

    kad se želiš nekog riješit unajmiš lovca i nikom ništa.. znači tip neće dobiti ni godinu zatvora, a ubio čovjeka i ranio djete ???? kakav je to zakon !!!!

  • grijeh002 23.04.2013.

    prićate o nekome koga neznate,da ga znate nebi tako pisali,jako dobar covjek a nadasve prijatelj..zao mi je sto se desila ta tragedija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare