To je to što me zanima!

Lovili dječaka (10) koji je vozio ukradeni autobus

Policija iz Arkansasa po autocesti kroz tri države lovila je školski autobus koji je jurio 160 kilometara na sat, a vozio ga je dječak (10)
Vidi originalni članak

Dječak je autobus ukrao nakon nogometne utakmice, a kako ga ne bi uhvatili jurio je 160 kilometara na sat. Pritom je presjecao sve četiri trake autoceste, a zaustavio se tek na autobusnoj postaji u gradiću Pine Bluff. Policija nije imala pojma da za volanom sjedi 10-godišnji lopov sve dok se vozilo nije zaustavilo, a maleni je izašao iz njega. Njegov identitet nije objavljen, a nakon ispitivanja u policiji pušten je kući. Dječaku ovo nije prva krađa. Prije samo mjesec dana školske kamere uhvatile su njega s grupom prijatelja kako pokušava ukrasti upravo taj autobus. Zbog čega je dječak želio ukrasti baš autobus policija nije uspjela doznati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hacker-ri 08.10.2007.

    Zamisli ti pandura kad im kroz 3 drzave bjezi mulac, kakve su im to vozacke sposobnosti?? A i kod nas je to tako, narocito na otocima, gdje djeca policiji bjeze zatvorenih ociju, a u policijskim autima ih love 60 godisnjaci, bez refleksa i trunka vida !

  • kingcro 08.10.2007.

    Policija nije usojela doznati zbog cega je mali zelio ukrasti taj bus ali on ga je ukrao i to iz drugog pokusaja...

  • user_14314 08.10.2007.

    Dječak se iskazao kao pravi profesionalac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare