To je to što me zanima!

Lož ulje iz bolnice iscurilo radi pokušaja krađe iz spremnika!?

I dalje traje istraga oko istjecanja 4500 litara lož ulja iz spremnika sisačke bolnice, odakle je, prema procjeni, oko 2500 litara tijekom vikenda završilo u samoj Kupi
Vidi originalni članak

I dalje traje istraga oko istjecanja 4500 litara lož ulja iz spremnika sisačke bolnice, odakle je, prema procjeni, oko 2500 litara tijekom vikenda završilo u samoj rijeci Kupi, dok je 2000 litara zadržano u separatoru kanalizacije. Naime, utvrđeno je policijskim očevidom kako je došlo do oštećenja ventila na spremnicima čime je uzrokovano nekontrolirano istjecanje, a daljnja bi istraga trebala utvrditi počinitelja.

Po završetku kriminalističkog istraživanja bit će poznato i da li je riječ o nestručnom rukovanju instalacijama ili nečem drugom. Naime, postoji sumnja da je riječ o krađi, ili pokušaju krađe, lož ulja iz spremnika. Jučer je mjesto incidenta obišao i državni vodopravni inspektor. Istodobno je ovlaštena tvrtka počela sanaciju interne bolničke i dijela gradske kanalizacije, kroz koju je istjecalo gorivo.

Kao što smo pisali brojni su građani tijekom nedjelje vidjeli masnu mrlju na Kupi nizvodno od Lađarske i željezničkog mosta, koju je pratio intenzivan smrad benzina. Mrlja se prostirala kilometrima nizvodno, do ušća i dalje, a na nekim dijelovima je pokrivala polovicu širine rijeke. Nakon što je utvrđen uzrok ustanovljeno je kako je iz spremnika bolnice nestalo oko 4.500 litara goriva, od čega je veći dio završio u rijeci Kupi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bonito88 14.08.2013.

    to su ovi domaći brazilci operirali zicer... ti romi kradu gdje stignu i šta stignu... a nemoš im ništa

  • šiš 13.08.2013.

    Ima njih što puno više kradu. Treba o njima pisat.

  • mudrica x 13.08.2013.

    nije pošteno na nikoga upirati prstom dok se ne nađe krivac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare