To je to što me zanima!

Lozančić odgovorio na pitanje: "Ne, nije bilo kršenja zakona"

Jedan je član Odbora na sjednici upitao šefa SOA-e Dragana Lozančića: 'Je li bilo kršenja zakona kao što predsjednica tvrdi?', na što je on samo kratko odgovorio: 'Ne'
Vidi originalni članak

Saborski odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost u četvrtak nije prihvatio izvješće o radu Sigurnosno-obavještajne agencije koje je prezentirao šef SOA-e Dragan Lozančić. Podsjetimo, šest je zastupnika glasalo za, šest protiv, i jedan je bio suzdržan. Suzdržan je bio glas Mosta.

Iako javnost gotovo ništa osim toga nije doznala, nije bilo detalja, ni rasprave o tome zašto ga predsjednica Kolinda Grabar Kitarović želi smijeniti, ipak je procurio jedan Lozančićev odgovor. Kako doznaje Jutarnji list, jedan je član Odbora na sjednici upitao Lozančića: 'Je li bilo kršenja zakona kao što predsjednica tvrdi?', na što je Lozančić, doznaje Jutarnji list, kratko odgovorio: 'Ne'.

Inače, Lozančićev izvještaj su podržali predsjednik Odbora Ranko Ostojić, Goran Beus Richembergh, Igor Dragovan, Predrag Matić, Josip Salapić i Gordana Sobol. Protiv su bili dopredsjednik Odbora Miroslav Tuđman, Tomislav Čuljak, Željko Dilber, Dario Hrebak, Ermina Lekaj Prljaskaj i Damir Krstičević, a suzdržana je bila Mostova Ines Strenja-Linić.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • zof 26.02.2016.

    Mostova Ines Strenja-Linić je na odboru tri sata slušala prezenzaciju. Slušala je odgovore na sva postavljena pitanja. Nešto je valjda i sama pitala. pa je čula i odgovor na ta pitanja. Nakon tri sata nije bila u stanju zaključiti hoće li glasati za ili protiv izvješća. Pa je ostala suzdržana. Vjerojatno joj treba četiri godine mandata da donese neki zaključak o nečemu..

  • brankopukydjuric 26.02.2016.

    A tko mu vjeruje? Tajnom agentu vjerovati na riječ mogu samo crveni jugo komunistički bezmozgaši kako ih je naš Vrhovnik slikovito opisao. Svejedno je već odavno bivši.

  • japanokinez 26.02.2016.

    Ovo što se radi sigurno u Kanada se radi. Kanada je isto takva za one koji se ne snalaze u kriminalizam. Precjednica se dobro snalazi ali se ne snalazi sa onima koji hvata kriminalizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare