To je to što me zanima!

Lubitzova djevojka i njezina obitelj se ne usude vratiti kući

Njemačka: Djevojka (26) pilota koji je u smrt odveo 149 ljudi ne usudi se vratiti u svoj dom. Ona i njena obitelj živjeli su u maloj zajednici, te se boje osude sredine
Vidi originalni članak

Kathrin Goldbach (26), djevojka kopilota Andreasa Lubitza koji je u Alpe srušio zrakoplov Germanwingsa, i njezina obitelj se boje vratiti kući jer se boje osude javnosti. 

Kathrin, njezin brat Andreas i njihovi roditelji su napustili svoj dom u malenom gradu Montabauru, piše Daily Mail. Prijatelj obitelji kaže kako Kathrin nema nikakve veze s tim što je njezin dečko učinio. 

- No mjesto u kojem su živjeli je malo i svi se poznaju. Zbog toga je nemoguće za njih da ostanu u toj zajednici. Kući se ne namjeravaju vratiti - kaže prijatelj obitelji. Djevojka je navodno znala da Lubitz ima psihičkih problema no mislila je da se liječi.

Lubitz je prošli tjedan srušio avion u kojem je bilo 150 ljudi. Spasioci su u srijedu završili evakuaciju tijela. I dalje traže drugu "crnu kutiju".   

Idi na 24sata

Komentari 66

  • varešak 02.04.2015.

    Sumnjam da je sredina u kojoj žive tako naivna da nasajednu na novinarske patke i žutilo,ta sredina zna da djevbojka nije kriva i odgovorna za postupke svog mladića.

  • wolfmoon 02.04.2015.

    Svi vi teoretičari zavjera, koji misle da kompanija smješta pilotu jer će se tako izvući od krivnje ste poprilične budale... Uopće mi nije jasno kako možede misliti da kompanija prebacuje odgovornost na pilota kako bi se "izvukli"? Pa on je njihov zaposlenik, znali su da ima psihičkih problema... Mislim da goreg ishoda po Germanwings nije moglo biti... Bolje bi im bilo da je riječ o tehničkom kvaru... Barem bi onda mogli odgovornost prebaciti na Airbus, a ovako je odgovornost samo i isključivo njihova... Dajte mućnite malo glavama umjesto da stalno kujete nekakve zavjere koje uopće ne drže vodu...

  • KrešoDodlek 02.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare