To je to što me zanima!

Ludbreški genijalci: Prvaci smo svijeta, a naši su roboti najbolji

Učenici Srednje škole Ludbreg osvojili su zlato na Svjetskom robotičkom prvenstvu u Leipzigu. Ludbreški genijalci su se kući ukupno vratili sa zlatnom medaljom
Vidi originalni članak

Vježbali smo i preko vikenda. Dostojno smo predstavili Hrvatsku i 2017. idemo na prvenstvo u Japan.

Oduševljeno nam je to ispričao profesor Željko Posavec, čiji su učenici iz Srednje škole Ludbreg osvojili zlato na Svjetskom robotičkom prvenstvu u Leipzigu. Ludbreški genijalci su se kući vratili sa zlatnom medaljom. Na natjecanju je sudjelovalo oko 400 timova iz 42 zemlje.

- Natjecanje je bilo vrlo strogo i jedno od zahtjevnijih na kojima sam bio. Staze i zadaci bili su jako teški. Naši dečki, Antonio Vlahović, Dean Copan, Ivan Jovanović i Vilim Stančić, dobro su se držali. Naš tim je pokazao najbolje znanje i snalažljivost te pobijedio ostale ekipe u kategoriji CoSpace secondary - rekao je Posavec.     

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mariocalabrese 10.07.2016.

    Djeco badava vam sve TO sutra cete zapaliti na zapad, najjaci su Intelektualci u RH Rojs; Vasilije Bosanski; bivsi ministar Crnoja i ostala doseljena Bosanska kamarila sa kupljenim diplomama od srednje do visoke skole. pogledajte koliko su para namlatili sa svojim znanjem i kako su postali ugledni gradjani RH:

  • fallout2 09.07.2016.

    niste vi genijalci nego naši nogometaši koji u 90 min ne uspiju ubaciti ni jednom krpenu mješinu u okvir od 15m2 iako to vježbaju čitav život.

  • Leopoldzombi2 08.07.2016.

    Robotike umjesto vjeronauka!......;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare