To je to što me zanima!

Ludost: Vlasniku hotela prolio čak 3200 litara vina

Nakon što je provalio u vinoteku, lopov je odvrnuo ventile na dva metalna spremnka koja su bila puna vina. Gotovo 3200 litara graševine
Vidi originalni članak

Prošlog tjedna u noći s utorka na srijedu u vinoteku obiteljskog Hotela Zdjelarević u Brodskom Stupniku provalio je nepoznati počinitelj. Nakon što si je utočio čašu graševine, neobični je lopov odvrnuo ventile na dva metalna spremnka koja su bila puna vina. Gotovo 3200 litara slavonske graševine isteklo je u odvodni kanal. Ljutiti Brođan potom je svoj bijes iskalio na automobilu vlasnika hotela. Zdjelarevićev Ford oštetio je na više mjesta, a oštrim je predmetom probušio pneumatiku. Vandal koji na zaprepaštenje vlasnika nije uzeo novac iz vinoteke, u ponedjeljak se ponovno vratio na "mjesto zločina" kako bi ukrao bicikl. Na sreću jedan od susjeda uspio je zapisati registraciju njegove Škode, nakon čega je policija ubrzo ušla u trag 50-ogodišnjaku iz Slavonskog Broda. Vlasnici Hotela Zdjelarević kažu da ne poznaju muškarca koji se iz samo njemu poznatih razloga okomio na njihovu imovinu i nanio im štetu od 35 000 kuna. Zbog oštećenja tuđe stvari vandalu slijedi kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cipi_Ri 06.08.2008.

    Nista se ne radi bez razloga.. bilo kakva da je ludost . Treba pitati vlasnika hotela ... poznaje li pociniteljevu suprugu... ako ne poznaje pocitnitilje. :))))

  • angel7 06.08.2008.

    ja bi ga opalila po dzepu...

  • bjegunac 06.08.2008.

    ovo je za doživotnu kaznu zatvora! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare