To je to što me zanima!

Luka Bebić je stan na Borovju mijenjao za dvostruko skuplji

Predsjednik Sabora 1994. je za stan u Metkoviću dobio veći stan na Borovju u Zagrebu. Kasnije ga je mijenjao za stan iste kvadrature u centru, otkriva Večernji
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora, Luka Bebić, domogao se vlasništva nad stanom Ministarstva obrane 1994, otkriva Večernji list. Do stana u zagrebačkom naselju Borovje od 93,35 kvadrata došao je zamjenom za stan od 77 kvadrata u centru Metkovića. Razliku u kvadraturi Bebić je, kako je rekao, obročno platio 10.120 njemačkih maraka. U stanu u Borovju nikad nije stanovao jer je već od 1991. dobio na korištenje Vladin stan u Ilici 81, za koji je plaćao najam. Susjedi su u stanu u Borovju viđali jedino njegovog sina Antu koji je u stan povremeno dolazio s djevojkom. 

Iste 1994., Bebić je stan na Borovju mijenjao za stan u Petrinjskoj ulici, iste kvadrature, ali kako piše Večernji, dvostruko veće vrijednosti. Taj je stan prodao 2008. za 310.000 eura te preselio u stan vrijedan 460.000 eura.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 69

  • papaja 02.02.2011.

    Bebić je sposoban i ambiciozan, tko je vama kriv što niste ambiciozni? A to još dokazuje osim ambicije da je čovjek dobar ekonomist, zna se snaći u novim situacijama. Ukratko pametan i eto ti. E moja rajo blesava!

  • doki2 02.02.2011.

    Kada ugledaš gosp.luku odmah vidiš intelektualca, ali ako ga još poslušaš kako govori "rečem i sl" dođe ti da se pitaš, jeli moguće da tip je predsjednik Sabora. A što se tiče stana na Borovju nije jedini. Drugi umovi su dovodili svoje babe i punice i isto tako čuvali te stanove i onda se lijepo domogli krasne imovine za jeftine novce.

  • brko1 02.02.2011.

    Žalosna nam majka dok su ove karikature na vlasti - REVOLUCIJA LJUDI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare