To je to što me zanima!

VIDEO Lukašenko se ruga Europi 'Pomozimo da se ne smrznu...'

Hajde! Spriječimo da Europa umre od hladnoće. Pomozimo našoj braći. Možda će nam oni jednog dana zauzvrat pružiti ruku, priča na snimci Putinov omiljeni 'uvlačenko', bjeloruski ditkator Lukašenko
Vidi originalni članak

Bjeloruski diktator Aleksandar Lukašenko, omiljeni Putinov 'uvlačenko', objavio je na svom Telegram kanalu video u kojem se ruga Europi zbog stanja s plinom. Lukašenko na snimci cjepa drva u dvorištu i govori prijatelju:

- Hajde! Spriječimo da Europa umre od hladnoće. Pomozimo našoj braći. Možda će nam oni jednog dana zauzvrat pružiti ruku. Trebamo vidjeti kako drvo za ogrjev učiniti dostupnim za seljačke i radničke obitelji, ne velike poslovne tajkune. Ključno je osigurati i da poljski predsjednik Andrzej Duda i premijer Mateusz Morawiecki budu na toplom. Oni su naši susjedi, zar ne? Možda se opamete - rekao je na snimci Lukašenko.

Pogledajte snimku gdje se Lukašenko ruga

Tvrdio da nema veze s ratom

Podsjetimo, Lukašenko je nakon ruske agresije na Ukrajinu tvrdio da Bjelorusija u tome ne sudjeluje. No prvoga dana rata rakete su letjele s teritorija Bjelorusije na ukrajinske gradove i sela, najmanje 631 raketa, dok je dio ruskih snaga napao upravo iz Bjelorusije.

INCIDENT U KIJEVU Netko se u Kijevu zabio u auto u kojem je bio Volodimir Zelenski: 'On nije ozbiljnije ozlijeđen'

Lukašenko je nastavio raditi ono što i ruski visoki dužnosnici i političari rade zadnjih tjedana nakon što je Putin zavrnuo pipu ruskog plina prema Europi. Prijete i zastrašuju.

Nedavno je i ruski div Gazprom objavio reklamu u kojoj prijeti Europi: 'Zima će biti duga, smrznut ćete se...'


 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Privatnik 19.09.2022.

    Doči će taj dan kada će i Putlina i Pljukašenka 'posjetiti' narod. Smijao se i Nikolai Causesku skupa sa ženom, kreveljio se na zlatnoj wc školjki dok mu je narod skapavao od gladi, bez struje i u neimaštini. Ali, batina ima dva kraja a nitko nije besmrtan! 🙄

  • habanero 19.09.2022.

    Tesko je zivit , radit , skolovat djecu u mrskoj EU  , a  sanjat o  uređenoj i kulturnoj  majcici rusiji i milome putinu.

  • okii 15.09.2022.

    jako dobro sad jos treba samo naiciti kako se  cepa ... 

Komentiraj...
Vidi sve komentare