To je to što me zanima!

Luksemburg je zadnji reagirao, no nije istjerao ruske diplomate

Iako su zadnja europska zemlja koja je reagirala na trovanje bivšega ruskog dvostrukog agenta u Salisburyju, odlučili su pozvati svog veleposlanika iz Rusije na konzultacije
Vidi originalni članak

Luksemburg je objavio u srijedu da je pozvao svog veleposlanika iz Rusije na konzultacije te rekao da se slaže s Velikom Britanijom da je Moskva vjerojatno odgovorna za napad nervnim otrovom na britanskom tlu. 

ZBOG TROVANJA AGENTA 'Rusofobni flashmob': Počinje pravo razdoblje hladnog rata...

Mala europska zemlja smještena između Francuske i Njemačke nije protjerala ni jednog ruskog diplomata, ali je zadnja europska zemlja koja je reagirala na trovanje bivšega ruskog dvostrukog agenta u Salisburyju. Većina europskih zemalja, SAD i Australija protjerale su ruske diplomate.

"ANTIRUSKA HISTERIJA" Živi Zid: 'Protjerivanje ruskog diplomata je pretjerana odluka'

"Luksemburška vlada najoštrije osuđuje napad i slaže se s analizom Velike Britanije da je vrlo vjerojatno da je Ruska Federacija odgovorna za taj napad te da nema drugog uvjerljivog objašnjenja", objavilo je luksemburško ministarstvo vanjskih poslova.

MOSKVA O IZGONU DIPLOMATA: 'Uzvratit ćemo Europi! Lažno smo optuženi, proučite dokaze'

"Ministar vanjskih poslova Jean Asselborn odlučio je pozvati svog veleposlanika u Moskvi na konzultacije", dodalo je ministarstvo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Prva Proleterska 28.03.2018.

    Bio je u ruskom zatvoru , dok ga nisu zamjenili , pa bi tamo mogao dobiti 3 upale pljuća , a ne da trće po svijetu za njim i onda još kćer otruju ! Ovaj je pisao "Ruski Trampov dnevnik " kontakata i sad kad je izašlo , da so falfsikovani , normalno je da Cia briše vezu sa njim a onaj mrtav je bio veza sa njime !

  • MINISTAR_3 28.03.2018.

    Britancima se treba vjerovati ha

  • macor11 28.03.2018.

    Da su rusi to uradili, ne bi koristli ruski otrov, vec neki drugi. A spijun i njegova kcerka bi istog trena preminuli. Sve se to radi da bi se englenski narod uplasio i na novom referendumu glasao na ostanak drzave u EU .

Komentiraj...
Vidi sve komentare