To je to što me zanima!

Luksuzna večera na Pantovčaku: Kraljevski par uživat će u tuni, njokima i desertu s rumom

Menu je sastavio i večeru pripremio chef Hrvoje Zirojević iz Splita. Večera je uslijedila nakon bilateralnih sastanaka i polaganja vijenca na Spomeniku domovine
Vidi originalni članak

Na svečanoj večeri će se poslužiti "Canelon" tuna-guščja jetra za predjelo, confitirani file romba u brudetu s gratiniranim njokom za glavno jelo i rum desert (bezglutenski kakao biskvit, Crème Brûlée, crumble od badema i sladoled od ruma i grožđica) za desert, priopćili su za Večernji list iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske.

Spomenuta hrana poslužit će se na svečanoj večeri u čast španjolskog kralja Filipa VI. i kraljice Letizije, a organizirali su je predsjednik Zoran Milanović i supruga Sanja Musić Milanović.

POSJET HRVATSKOJ Španjolski kralj Filip i Milanović razgovarali o politici i znanosti: Zadovoljni su odnosom zemalja

Menu je sastavio i večeru pripremio chef Hrvoje Zirojević iz Splita. Večera je uslijedila nakon bilateralnih sastanaka i polaganja vijenca na Spomeniku domovine.

Španjolski kralj i hrvatski predsjednik zadovoljni su bilateralnim odnosima dviju zemalja, dok njihove supruge ističu važnost prevencije debljine u djece za očuvanje zdravlja cjelokupnog stanovništva, kaže se u priopćenjima objavljenim nakon njihovih sastanaka u srijedu na Pantovčaku.

POSJET IZ ŠPANJOLSKE FOTO Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na susretu imale i slične haljine

Osvrnuli su se i na blisku znanstvenu suradnju dviju zemalja koja je posebno obilježena zajedničkim partnerstvom u projektu DONES kojim se, među ostalim, predviđa partnerstvo Hrvatske i Španjolske u istraživanju fuzije, uz partnerstvo u razvoju i gradnji akceleratora te partnerstva hrvatskih i španjolskih kompanija na izgradnji opreme za velike znanstvene projekte.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pero trta 17.11.2022.

    Zoki će se pobrinuti da bude i belog

  • Nabim Jako 16.11.2022.

    a cime ce oni pocastit nase kraljeve kad odu u spanjolsku??

  • Motorkotačist 16.11.2022.

    Mljaccccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare