To je to što me zanima!

'Lupao sam joj glavom o pod sve dok nije umrla'

Ivana Kosmač se htjela seksati s pijanim mužem Damirom. Uhvatila ga je za testise i rekla da će ga ubiti. Uzeo ju je za glavu i počeo lupati po podu
Vidi originalni članak

Damir Kosmač, kojem se na Županijskom sudu u Velikoj Gorici sudi zbog ubojstva supruge Ivane, ispričao je u utorak kako joj je glavom lupao o pod sve dok nije preminula. Par je kobne večeri krajem prošle godine s prijateljima pio u lokalnom kafiću. Ivana je ranije otišla kući, a uskoro joj se pridružio i Kosmač. Tvrdi da ga je Ivana dočekala s nekoliko šamara. Tražila je da vodi ljubav s njom, na što joj je Kosmač odgovorio da ne može zbog pijanstva. Uhvatila ga je navodno za testise i prijetila da će ga ubiti. Potukli su se te ju je Kosmač ubio. Htio je, kaže, ubiti i sebe, no predomislio se. Bacio je Ivanino tijelo u Savu. Nakon nekoliko dana ipak je sve priznao policiji, piše Jutarnji list.
U utorak je svjedočila i Ivanina maloljetna kćer iz prvog braka koja je u vrijeme ubojstva bila u kući skupa sa Kosmačevim maloljetnim sinom, i njihovom zajedničkom kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • saloma 01.06.2010.

    bio prepijan da se sexa? ajd da i to čujem, a i prvi put čujem da je jedan muškarac odbio sex

  • user_46027 01.06.2010.

    zašto električna stolica, tko će plaćati svu tu struju, giljotina je rješenje.

  • fl4nd3r 01.06.2010.

    sado mazo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare