To je to što me zanima!

'Lustracija je degeneracija i frustracija, treba nam kreacija'

Premijer je u nedjelju bio na SDP-ovoj konvenciji u Bukovlju pokraj Sl. Broda. Poručio je da nam trebaju proizvodnja, poljoprivreda, turizam, poduzetništvo...
Vidi originalni članak

Premijer Milanović poslao je poruku za koju će većini birača trebati prevoditelj. Ovako je rekao: “Lustracija je frustracija, degeneracija. Nama treba kreacija.”

Ekskluzivno za 24sata donosimo prijevod premijerove jezične marmelade na razumljiv jezik. Zoran Milanović je, dakle, rekao da je obračun s agentima, doušnicima, špijunima i šefovima Udbe danas, 25 godina nakon pada komunizma, stvar koja je toliko besmislena da vodi cijelo društvo u propast.

Ona ljude čini očajnima, skreće im pažnju sa životnih tema na nerješive idejne ratove, a to je razorno za ovu zemlju. Nama, međutim, treba, proizvodnja, poljoprivreda, turizam, poduzetništvo...

- Nakon sastanka s braniteljima idemo u Baranju. To je put prema konkurentnoj proizvodnji. Tu nam nema ravnih u Europi. Treba biti među najjačima, da ti ne govore - miči se, sjedi, tamo idi u kut - nego da sami odlučujemo - rekao je Zoran Milanović, vidno zadovoljan samim sobom.

Idi na 24sata

Komentari 507

  • MiroS_1 09.06.2015.

    sad znam zasto brisete ljudima komentare pa vi ste svi mesicevi igraci srezervne klupe good bye nokad vise

  • MiroS_1 09.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ben hur panonius 09.06.2015.

    meni je nakon ovoga hitno potrebna konzumacija,

Komentiraj...
Vidi sve komentare