To je to što me zanima!

Lutke i marionete: Kako su nam prodali jeftini Muppet show?

Godinu je obilježio žestoki rat predsjednika i Vlade. Zoran Milanović ne propušta priliku oplesti po HDZ-u, naročito po ministru obrane Mariju Banožiću, a ovi mu s jednakom strašću uzvraćaju. I tako se vrte u krug
Vidi originalni članak

I odlazeću godinu proveli smo pod vlašću HDZ-a, no na proljetnim izborima ta je stranka nastavila tonuti u velikim gradovima. Zagreb nikad nisu imali, a u Splitu je HDZ doživio težak poraz. Od velikih gradova, HDZ-u je ostao samo Osijek. Ukratko, na proljetnim izborima hrvatski su se gradovi odlučili za urbane opcije koje očekuju rezovi, štednja, racionalizacije, povratak u okvire zakona. Sa zakonom je imala problema i institucija koja ga čuva, policija, jer su iz EU stigle optužbe za nasilje na granici. Država je okrivljena za smrt djevojčice Madine. Otkriveno je da preobučeni specijalci tuku migrante i koriste nezakonite forme nasilja kako bi ih vratili u BiH. MUP je, međutim, nagrađen s druge strane Atlantika - građani Hrvatske odsad mogu bez viza u Ameriku. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • 31.12.2021.

    Bravo Rašeta. Sve što rade je izrugivanje sa svima.

  • Luna777 31.12.2021.

    Mala državica kao Hrvatska (3,8 mln stanovnika) na dnevnoj bazi bori se sa korupcijom, kriminalom, mitom, pogodovanjima, lopovlukom, nepotizmom, i to stranke na vlasti. Stoga i ne čudi što smo u svemu, baš svemu zadnji ili predzadnji u EU, osim po korupciji, tu zauzimamo prva mjesta. Narod vlasti služi samo kao bankomat i krava muzara. Nikad Hrvatska na zelenu granu, odnosno napredak, jer nema dobre i poštene političare.

  • NightFury 31.12.2021.

    Naša vlada i Plenki su samo marionete za EU i Brisell

Komentiraj...
Vidi sve komentare