To je to što me zanima!

M. Albright prosvjednicima u Pragu: Odvratni Srbi, izlazite!

Na novoj snimci jasnije se čuje što su Albright i prosvjednici dobacivali. Prosvjednici su je nazvali 'krvavom babom', a ona je, tjerajući ih, vikala 'Odvratni Srbi, izlazite!'
Vidi originalni članak

Pojavila se nova video-snimka incidenta na potpisivanju knjige američke diplomatkinje Madeleine Albright u Pragu, kada su se s bivšom državnom tajnicom SAD-a suočili prosrpski prosvjednici koji su je podsjetili na bombardiranje Srbije od strane NATO-a 1999. godine.

Na novoj snimci jasnije se čuje što su zapravo Albright i prosvjednici govorili. Prosvjednici su Albright nazvali "krvavom babom", a ona je, tjerajući ih, vikala "Odvratni Srbi, izlazite!" Organizator prosvjeda Waclaw Dvořák rekao je kako nije očekivao tako oštru reakciju.

- Iznenadila me je. Mi smo ljubazno prišli da joj damo film koji smo snimili na Kosovu, bez obzira što se on tiče "otetog Kosova", poklonjenog narkomafiji uz pomoć NATO bombardiranja i agresije, kao i kompanije IPKO koja je Albrightovoj omogućila da napuni svoje džepove - rekao je Dvořák.

Idi na 24sata

Komentari 249

  • zmijaaa 02.11.2012.

    e takvi kao sto je ona su unistili mnoge decije snove to sigurno nije napisala u knjizi

  • ćeprolje 02.11.2012.

    Konačno i ona shvatila da su odvratni

  • Irinej 02.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare