To je to što me zanima!

M. Bandić o prostornom planu: 'Tko je to radio neka se očituje'

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je komentirao optužbe da su se prostorni planovi mijenjali nezakonito u metropoli, pozivajući nadležne službe da odrade svoje
Vidi originalni članak

Tko je to radio, neka se o tome i očituje. Nadležne službe trebaju reagirati, komentirao je Milan Bandić optužbe da su se prostorni planovi u metropoli donosili nezakonito. Podsjetimo, zahtjev da procijene je li riječ o kršenju zakona Ministarstvu prostornog uređenja prije godinu dana uputio je USKOK, kojemu je cijeli slučaj pak prijavila Gradska skupština. Potvrdan ishod otvorio je pravu lavinu, a investitore doveo pred zid.

- To se ne odnosi na našu parcelu. Područje na kojem smo gradili još po starom GUP-u spada u zonu M2. Iskreno, ni mi nismo zadovoljni tim rješenjem jer svakako utječe i na naš projekt, a voljeli bismo da ostane zelena površina - poručili su investitori Centra Bundek za koji se također sumnja da je samo jedan od niza projekata kojima se pogodovalo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dahhmal 13.12.2011.

    Ko stoji iza tog čovjeka ima više putra na glavi nego pola HDZa a nedodirljiv je.Ispraznio je zagrebačku blagajnu za svoje ideje da bude predsjednik pa sada da bude u Saboru a mi sve to plačamo.On je jedino zaslužio mandat u Remetincu.

  • doora 12.12.2011.

    a prije nego dođu na vlast da im se obavi neko psihijatrijsko vještačenje?

  • BerryDarling 12.12.2011.

    Ajde Bajiću mislim da je odavno došlo vrijeme da se i protiv ovog pokrenu postupci pa do kada će se to čuvati u ladicama. Čovjek ima 230 + krivičnih prijava i nitko ništa, ako je nekome vrijeme odkucalo onda je to Milan Bandić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare