To je to što me zanima!

M. Zmajlović o preplaćenom parkingu: Nije mi neugodno

Rekao je kako mu nije neugodno zbog nalaza revizije te da su svi ti neracionalni troškovi, pri čemu su oni za parkiranje samo jedni od njih, razlog preseljenja
Vidi originalni članak

Ministarstvo zaštite okoliša lani umjesto 62 tisuće potrošilo 620 tisuća kuna i je li mu premijer zaprijetio smjenom na konferenciji o energetskoj učinkovitosti, javlja HRT.

Rekao je kako mu nije neugodno zbog nalaza revizije te da su svi ti neracionalni troškovi, pri čemu su oni za parkiranje samo jedni od njih, razlog preseljenja na novu lokaciju. 

Upitan zašto medijima već tjednima ne dostavlja dokumente kojima će potkrijepiti tvrdnje da bi se preseljenjem uštedjelo Zmajlović je kazao da su sve brojke 'prezentirane od prvog dana'.

- Premijer Milanović odlučuje o sastavu Vlade i dok god se radi o ovom resoru za koji snosim odgovornost o tome da se racionalno, učinkovito upravlja resursima ne samo po pitanju parkirališnih mjesta, zakupnina, jer to je u ukupnom proračunu zaista malo. Ono što smo učinili i kroz Fond za zaštitu okoliša i kroz racionalizaciju poslovanja i kroz pokretanje projekata čiji iznosi su dvostruko viši u odnosu na one koji su u ukupno osam godina prethodne Vlade provodile, smatram da je to izuzetno važno. I to je moja zadaća i vrlo važna je činjenica da smo kroz rad Fonda i promjenu zakonske regulative mnogima 'stali na žulj -  kazao je Zmajlović koji je sudjelovao na stručno-poslovnoj konferenciji 'Energetska učinkovitost priče o uspjehu' u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • ona_koja_zna 30.10.2014.

    Ja se crvenim zbog tebe, mene je sramota što sve radite! Do kada tako?! Dosta je nesposobnosti i bahatosti ove Kukuriku Vlade! Dosta!!!!

  • ona_koja_zna 30.10.2014.

    Koliki taj obraz ima i debelu kožu da mu nije neugodno?!

  • fenix7777777 30.10.2014.

    Njemu nije neugodno???Nama je!!!Zar je to čovjek?Ljudi žive po rupama,gladni,a on kaže nije mu neugodno.On u svom uredu mora imati mjesto za tuširanje zato što ne može naveče kada dođe kući isprati svu nećistoću sa sebe!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare