To je to što me zanima!

Ma kakvi Bahami?! Na medeni mjesec otišli su u Afganistan

Rachel i Garteh, oboje vojnici, vjenčali su se prošle godine, no nisu bili na bračnom putovanju. U studenom su otišli na obuku u Afganistan gdje su imali medeni mjesec
Vidi originalni članak

Iako su se vjenčali još prošle godine u Bathu zapovjednica eskadrile Rachel (35) i pukovnik Gareth Mawdsley (32) tek su sad otišli na bračno putovanje. I dok mnogi odlaze na egzotična mjesta, pješčane plaže na kojima pijuckaju koktele zaljubljeni par vojnika iz Engleske otišao je u Afganistan. 

Oboje su u studenom započeli s obukom u vojnom kampu u afganistanskoj provinciji Helmand. Par priznaje da im Afganistan nije bio prvi izbor za medeni mjesec, no kažu i da uz obuku imaju vremena za romantiku. Prvih šest mjeseci braka proslavili su uz odrezak u bazi usred pustinje. 

- U bazi nema alkohola pa smo nazdravili čašom soka. Dok smo ručali oko nas su bili naoružani vojnici, no to nam nimalo nije smetalo. Samo jedna pogled na nju bio je dovoljan da zaboravim na to da smo u ratnoj zoni - ispričao je za portal This is Bath Gareth. 

Supružnici u vojnoj bazi živi u različitim dijelovima tako da vrlo malo vremena provedu zajedno. 

- Najteže od svega je što i ono malo vremena koje provedemo zajedno nismo sami. No trudimo se što više družiti makar to bilo kratko ispijanje kave ili jutarnje trčanje - kaže Rachel.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_139303 27.03.2012.

    Radni medeni mjesec u Afganistanu....pa i nije baš nešto o čemu bračni parovi sanjaju....

  • 279Irina 26.03.2012.

    Meni je baš simpa ovo :)

  • user_43510 26.03.2012.

    eto šta su ti novinari! kada strani vojnici naprave nešto u Afganistanu ili negdje drugdje to je onda "tako romantično", a kada hrvatska vojska ode u Afganistan ili negdje drugdje i riskiraju svoje živote i ne ugrožavaju tuđe, onda ih ti isti novinari nazivaju "PSIMA RATA"

Komentiraj...
Vidi sve komentare