To je to što me zanima!

Mađar pao s paraglajderom u Triblju, bore se za njegov život

Mađar je uzletio paraglajderom, no zbog vremenskih uvjeta odlučio se prizemljiti padobranom. Kod doskoka je zapeo za žice dalekovoda. Konopci nisu izdržali...
Vidi originalni članak

Mađarski državljanin (60) bori se za život nakon što je u nedjelju oko 12.30 sati pao s paraglajderom kod Triblja u zaleđu Crikvenice. 

- Grupa mađarskih paraglajdera s instruktorom, uredno je najavljena za podnevni let. Po uobičajenoj proceduri, nakon zaleta Mađar je uzletio paraglajderom, no zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odlučio se prizemljiti padobranom. Kod doskoka je zapeo za žice dalekovoda. Ostao je visjeti na konopima za letenje koji nisu izdržali njegovu težinu. Došlo je do pucanja i čovjek je pao na tlo te zadobio ozljede opasne po život - potvrdili su nam iz policije.

Nesretnog muškarca prebacili su na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC Sušak u Rijeci, gdje mu se liječnici bore za život. Stručne osobe iz Ureda za zrakoplovne nesreće, ŽDO Rijeka i policija obavljaju očevid na mjestu nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • konjina 19.03.2012.

    ovo mi je malo čudno mađar -obično su česi zaduženi za vratolomije

  • EYES 19.03.2012.

    Hm, on je vjerovatno sve dobro proračunao ali je nešto krenulo po zlu...a za zlo je najlakše!

  • Palmira2 19.03.2012.

    Kako to mislite da konopi padobrana nisu izdržali njegovu težinu?!?!? Šta je to made in Tunguzija, od papira? Daj nemoj , očito mu je oprema bila neispravna, sam taj jedan je u stanju držat čovjeka bez beda. Ili se ovaj uspaničio pa ih je odrezao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare