To je to što me zanima!

Mađarska je počela podizati ogradu uz granicu sa Srbijom

Ograda visoka četiri metra te duga 175 kilometara trebala bi spriječiti ulazak ilegalnih imigranata iz Srbije u Mađarsku, a bit će opremljena nadzornim kamerama
Vidi originalni članak

Mađarska vojska počela je u ponedjeljak raščišćavati teren kod grada Morahala gdje će početi graditi prvu dionicu ograde duž granice sa Srbijom. Ograda visoka četiri metra i duga 175 kilometara trebala bi spriječiti ulazak ilegalnih imigranata iz Srbije u Mađarsku. 

Mađarski ministar vanjskih poslova Péter Szijjártó najavio je izgradnju ograde kao pokušaj Mađarske da se bori s velikim priljevom imigranata što je problem cijele Europe.  Ogradu će postaviti na deset mjesta koja su "najviše izložena pritisku imigracije", a biti će opremljena kamerama te će je nadzirati i granična policija.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • batmon 14.07.2015.

    da su je digli prije 70 godina sad bi bili cista drzava bez cigana zidova i srba.. ali jbg..

  • JadranaGrubisic 14.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jo2hn8ny 14.07.2015.

    Ovo me podsječa na još jedan "zid" između Amera i Meksikanaca. Shvatili Mađari što se sprema, pa da se na vrijeme osiguraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare