To je to što me zanima!

Mačak Pero umislio da je pas: Voli šetati parkom - na uzici

Kćeri Marije Čubrić našle su mačka na ulici kad je imao dva mjeseca. Donijele su ga kući. Ona i ukućani odmah su se zaljubili u Peru koji je postao obiteljska maza
Vidi originalni članak

Moje kćeri su ga pronašle na ulici kad je imao dva mjeseca. Bile su na izlasku i začule tužno mijaukanje. Ugledale su ga i odmah se raznježile. Donijele su ga kući računajući kako im neću dopustiti da ga zadrže, pa su izmislile da se noću ušuljao kroz prozor u njihovu sobu, smije se Marija Čubrić (51) iz Zagreba.

Ona i ukućani odmah su se zaljubili u Peru koji je postao obiteljska maza. Žive u stanu na šestom katu pa Marija kaže da joj je bilo žao što mačak nema svoju slobodu kretanj, a smatrala je da mu nije dovoljno izaći na balkon.

- Ni ne znam kako nam je to palo na pamet, ali kupili smo uzicu i počeli ga šetati u parku. U početku je bio nezadovoljan, no brzo se priviknuo i sad jedva čeka izlazak. Šećemo ga dvaput na dan po pola sata - rekla je Marija, dok se Pero zabavljao promatranjem golubova.

Pero se ne boji pasa, čak ima i prijateljicu maltezericu Kiru s kojom se rado igra.

- Pola godine živimo na moru i ondje ga puštamo u dvorište, no moram istaknuti da je jako dobar čuvar kuće. Čim čuje da dvorištem prolazi druga mačka, počne mijaukati i alarmira ukućane - ponosna je Marija.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Mercedes s klasa 27.03.2015.

    Ozbiljan neki mačak

  • maracmarac 27.03.2015.

    dao bi ja njemu metak u celo pa bi mislio da je sova

  • Pink_zg 27.03.2015.

    Nadam se da se neće nać neko ko će reć da i ovom mačku treba egzorcizam zato kaj se ponaša ko pas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare