To je to što me zanima!

Macan o svađi s Vidović Krišto: 'Čekala je svojih 10 minuta za monolog, napeta kao puška'

A onda je počela pričati o prošlosti, o ustašama i partizanima, a čak je izrekla da je Ivi Josipoviću legitimno ubiti fratra. Voditelj je nije prekidao, a ja sam joj rekao da ne želim to slušati, komentirao je Macan
Vidi originalni članak

Ne želim i neću se ispričati, odrješito nam je rekao komunikacijski stručnjak Krešimir Macan nakon što je saborsku zastupnicu Domovinskog pokreta Karolinu Vidović Krišto nazvao spodobom i napustio emisiju Otvoreno.

POGLEDAJTE VIDEO: Verbalni obračun u Otvorenom 

Kako nam je ispričao, Vidović Krišto u emisiju je došla sa pripremljenim monologom koji, kako je istaknuo, nije bio vezan za temu.

- Došla je minutu prije emisije da izbjegne kontakte s nama. Tema emisije bila je budućnost Hrvatske, borba s korona virusom i rad buduće vlade, a ona je kao napeta puška čekala deset minuta svog monologa. A onda je počela pričati o prošlosti, o ustašama i partizanima, a čak je izrekla da je Ivi Josipoviću legitimno ubiti fratra. Voditelj je nije prekidao, a ja sam joj rekao da ne želim to slušati. Na to je ona počela vrijeđati da sam nezavisan kandidat i da ako ne želim slušati odem iz studija. I da, rekao sam da s ovom spodobom ne želim sudjelovati u emisiji - rekao nam je Macan i dodao da je Vidović Krišto u Saboru kao ženski Glasnović. 

Domovinski pokret je u objavi na Facebooku u kojoj je objavio i video verbalnog obračuna napisao kako čekaju reakciju udruge za ženska prava. 

Na društvenim mrežama su se pojavile brojne reakcije.

- Otvoreno, Krešimir Macan izašao iz studija Rekavši Karolini Vidović Krišto da je zalutala u emisiju nakon njene duge tirade o žrtvama u Jazovki pa drugim stvarima koje nisu imale veze s temom, a odlazeći ju je još nazvao i spodobom. Uh. Krešo nisi trebao otići. Tako svo zlo ovog svijeta nastaje i razvija se, jer se ljudi koji se mogu suprotstaviti odmiču. Razumijem zašto si otišao, ali vjerujem da si mogao više napraviti svojim ostankom i govorom - napisao je Ivan Račan.

Idi na 24sata

Komentari 377

  • Ekscem 27.07.2020.

    Što trijezna misli to pijan govori

  • radilova kosa 26.07.2020.

    I dalje ga branite. Gadna zadaća.

  • Dekla 26.07.2020.

    Da.... nije bitna buducnost ove zemlje, buducnost za djecu, mlade, nas koji radimo, za penzionere, nisu bitni bolesni koji cekaju po 2 god na neki pregled, nisu bitna bolesna djeca za koju drzava neda novac za ljecenje... To nije bitno, bitno je ciji je deda bio partizan a ciji ustasa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare