To je to što me zanima!

Mačeka izbacuju iz HDZ-a jer je "cijelo vrijeme u crnoj kronici"

Točno je, Županijski odbor HDZ-a Varaždinske županije donio je jednoglasnu odluku i pokrenut je stegovni postupak za Mačekovo isključenje iz stranke, kaže Stričak
Vidi originalni članak

Ratko Maček na korak je do izbacivanja iz HDZ-a zbog negativnog publiciteta vezanog uz njegovu ulogu u aferi Fimi media.

- Točno je, Županijski odbor HDZ-a Varaždinske županije donio je jednoglasnu odluku i pokrenut je stegovni postupak za njegovo isključenje iz stranke - potvrdio je predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak za Večernji list. Razlog izključenju je taj što je "Maček non stop u crnoj kronici". 

- Ne mogu svi hadezeovci biti na udaru zbog nekoliko osoba. Pred nama su izbori i na njih ne možemo s teretom određenih osoba na leđima pa smo to trebali riješiti. Osim toga, kao što kaže predsjednik Karamarko, vraćamo se korijenima, devedesetima, kad smo novinske stupce punili jer smo odlazili na bojište - istaknuo je Stričak.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 123

  • mily 07.02.2013.

    onda više ne treba da postoji hdz, jer svi su oni u crnoj kronici. Samo netko više, a netko manje

  • JerkoKC 07.02.2013.

    najprije mu oduzmite ono što je pohapo.

  • ivanpz02 07.02.2013.

    I HDZ i SDP je jedno te isto. Da su i ovi bili toliko na vlasti dva mandata jednako bi pokrali, samo što SDP nije imao prilike. Sada kad su dobili priliku nebojte se da neće napuniti džepove. Jebe se i jednima i drugima za narod. Kod nas u lijepoj našoj je jednostavno takav mentalitet i dok se ne počne najstrože kažnjavati lopovluk, nema nam boljega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare